Brak Vesne i Đoleta Đoganija svet portal
Svet

October 21, 2023 10:30

By

Đole Đogani napokon priznao šta misli o Slađi: Vesna javno obelodanila snimak

Odnos Vesne Đogani i Slađe Delibašić često je tema javnosti

Od kako se denser Đole Đogani razveo od bivše supruge Slađane Delibašić sa kojom ima dve ćerke, njegov život je česta tema javnosti.

Odnos Vesne Đogani i Slađe Delibašić

Rajko Ristić

Pročitajte Ne može da se sakrije, simptomi su sve jači – Vesna Đogani pati od česte bolesti današnjice, otkrila je sve detalje

Naime, ćerke Silvia i Marinela su ostale da žive sa majkom, a Đole je nakon razvoda otpočeo zajednički život sa Vesnom za koju se često pričalo da je upravo ona bila razlog razvoda Đoleta i Slađe.

Iako se dobro slažu, odnos Vesne Đogani i Slađe Delibašić se preispituje

Odnos Vesne Đogani i Slađe Delibašić se često komentariše iako su njih dve u veoma dobrim odnosima, a čak su zajedno i sarađivale i više puta su viđene na zajedničkim putovanjima.

Tokom odgovaranja na pitanja svojim fanovima, Vesna je dobila pitanje vezano za njegovu bivšu ženu Slađu i upitala je Đoleta da li on pati za Slađom jer neke osobe zanima to, a on je odgovorio da ne pati. Da je bilo lepo i da je to sve prošlo.

@vesnadjogani Replying to @Pejov Ivana #vesnadjogani #vesnatory #fyp #foryoupage #foryou #xyzbca #viral ♬ original sound – DjoganiVesna

“A šta ako Đole pati za bivšom ženom, šta ćemo sad?”

Vesna je tada upitala Đoleta, koji je sedeo pored nje da li on pati za bišom ženom, na šta joj je on pomalo iznenađen odgovorio:

“Za Slađom? Ne patim, što bih patio? Ne razumem” – rekao je on, a Vesna mu je objasnila:

“Pa, evo, neke žene misle da ti patiš sa bivšom ženom.”

“One moraju da pitaju sebe za kim one pate, ja ne patim. Bilo mi je lepo, prošlo je, ide se dalje u životu” – poručio je Đole dok ih je Vesna snimala.

Odnos Vesne Đogani i Slađe Delibašić

Foto: ATA images

Sasvim je sigurno da je Đole davno preboleo bivšu suprugu i da uživa u ljubavi sa Vesnom iako se njihov odnos često dovodi u pitanje zbog brojnih nagađanja o neverstvu na koje se njih dvoje ne obaziru.

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images, Rajko Ristić