Život Dina Merlina
neverovatno

13 Septembra, 2022 16:30

Kada je dobio dete, bio je bez prebijene pare i bolovao od kliničke depresije: Otkriveni neverovatni detalji života Dina Merlina

Život Dina Merlina misterija je za javnost…

Juče je proslavio šezdeseti rođendan, jedna je od najvećih regionalnih zvezda na prostorima bivše Jugoslavije. Dino Merlin danas niže hit za hitom, uživa u slavi i uspehu ali nije uvek bilo tako. Umesto reflektora, bubnjeva i elegantnih odela, okruživala ga je svetlost lampe u bravarskoj radionici, zvukovi čekića, a a škljočiva odela zamenjivalo je plavo, radničko.

Pročitajte: TEŠKA BORBA slavnog muzičara – Dino Merlin mislio da će ga bolest odneti

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dino Merlin (@dinomerlin)


Malo ko zna da je upravo u trenutku kada je objavio pesmu „Ja potpuno trezan umirem“, zapravo i sam Dino bio veoma bolestan. Vanvremenski hit je napisao dok je boravio na psihijatrijskom lečenju u Nemačkoj. Život Dina Merlina protkan je brojnim nedaćama, a pevač je samo jednom prilikom govorio o problemima:

„Ovo ću prvi put reći, u jednom periodu svog života bio sam teško bolestan. Imao sam tešku depresiju, to ne bih poželeo nikome. To se manifestovalo tako što me ništa nije zanimalo. Apsolutno nisam bio ni za šta, bilo mi je isto i život i smrt.Jednostavno sam bio kao biljka, i to je bio period kada sam hteo da odustanem od muzike i svašta je meni tada padalo na pamet, alii eto, nekim čudom sam se izvukao“ – bio je pevač potpuno iskren.

Pročitajte: Život Dina Merlina je za roman – OTEO je svoju suprugu, njeni su se PROTIVILI jer je bio SIROTINJA!

Život Dina Merlina

Foto: Ata images

Porodica Dina Merlina živi povučenim životom, te se malo zna o njegovoj supruzi Ameli i deci, Hamzi i  Naidi, na koje je izuzetno ponosan. Šarmantna plavokosa Naida je završila postdiplomske studije na Oksfordu u Velikoj Britaniji i bavi se informatičkim naukama, dok je Hamza trenutno na master studijama muzičkog menadžmenta na Univerzitetu Vestminster.

 


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: net.hr

FOTO: Instagram