Brak Dina Merlina svet novine svet portal
Svet

November 20, 2023 09:00

By

Jedno uz drugo u najtežim i najlepšim trenucima: Merlin na koncert stigao u društvu žene koja mu je najveća podrška (foto)

Snaha Marka Bulata Merlinova je najveća podrška u Beogradu

Legendarni muzičar Dino Merlin sinoć je održao drugi koncert u beogradskoj Štark areni, koji je kao i uvek bio spektakularan. Kao što se i očekivalo, Merlina su podržale brojne kolege, a najveća podrška kada dođe u Beograd mu je već godinama Dada, snaha Marka Bulata, i supruga preminulog novinara Igora Bulata. Dada je poznata menadžerka zahvaljujući kojoj je Merlin 2015. godine, posle više od dve decenije prvi put nastupao u Srbiji.

Snaha Marka Bulata svet portal svet tabloid svet

ATA images

Snaha Marka Bulata očigledno se pobrinula i za ove beogradske koncerte, jer je upravo u njenom društvu Merlin stigao u Arenu. No, Dina i Dadu ne veže samo poslovna saradnja već i veliko prijateljstvo za koje se saznalo tek na sahrani Dadinog supruga, novinara Igora Bulata.

Pročitajte Noć puna magije i emocija – Dino Merlin održao prvi od četiri koncerata u Areni

Naime, kada je bila Igorova sahrana, svi su bili iznenađeni kada su ugledali slavnog muzičara, koji nije krio žal i suze za preminulim novinarom RTS-a. Tek posle se saznalo da je Dino u stvari dugogodišnji prijatelj porodice Bulat.

Snaha Marka Bulata svet portal svet tabloid svet

ATA images

Iako je njihovo druženje počelo kroz posao, preraslo je u pravo prijateljstvo onog trenutka kada su jedno uz drugo bili u najtežim životnim trenucima. Naime, kada se o Merlinu u Srbiji nisu pisale baš lepe stvari Dada je bila ta koja se usudila da organizuje njegove koncerte u Beogradu i potrudila se da do ljudi stigne prava istina o onome što je legendarni muzičar zaista govorio o Srbiji i Srbima, na čemu joj je Dino bio veoma zahvalan.

Pročitajte Daleko od luksuza – Kuća Dina Merlina smeštena je u maloj, neuglednoj ulici i ni po čemu ne odudara od komšijskih

A, kolika je ljubav i poštovanje između Merlina i porodice Bulat videlo se kada se Igor razboleo. Kako se tada pisalo, čim je saznao za bolest Dadinog supruga Merlin se pobrinuo da on otputuje na lečenje u Tursku, a njegovo lečenje je upravo on i finansirao. Nažalost, Igoru nije bilo spasa, a sahranjen je upravo uz Merlinovu pesmu “Ptica bijela”.

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES