Svet

1 Januara, 2021 17:00

Dino Merlin je OTEO svoju suprugu! Njeni su se PROTIVILI jer je bio SIROTINJA!

Dino Merlin retko kada u javnosti pokazuje suprugu Amelu sa kojom ima dvoje dece, a njihova ljubavna priča je veoma interesantna. Kako je pevač jednom i sam rekao, pre braka bili su u vezi pet godina.

Dino Merlin je oteo Amelu i tajno se venčao ćerkom iz bogate porodice

– Sa svojom ženom Amelom sam od sedamnaeste godine i još uvek mi je lepo. Nemam problema ni skandala. Doduše, nismo u braku tolike godine, jer smo se zabavljali skoro pet godina – vraća Merlin svoj film uspomena.
Bila je to ljubav na prvi pogled. Seća se i datuma. Bilo je to 8. 8. 1979. godine. Amelini roditelji su bili protiv ljubavi sa Dinom, jer je bio siromašan momak, a ona je studirala arhitekturu i imala „i ptičijeg mleka“.

Majka mu je, ne krije, bila omiljena u društvu. Često je znala posuđivati novac od drugih, da bi nekom drugom pomogla….

Posted by Na vrhu uvijek ima mjesta, ako se krene sa dna on Monday, 29 May 2017

– Borili smo se, krili, ali niko nas nije mogao rastaviti. Nakon pet godina smo se tajno venčali. Bilo je to romantično venčanje, iako sam svoju ženu doslovno oteo. Uz nas su bili samo moj kum i Amelina sestra koja je bila kuma. Govor matičarke bio mi je predug, stalno sam pogledavao na vrata da ne bi neko naišao i pokvario našu sreću – kazao je on.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dino Merlin (@dinomerlin)

Merlin je oprostio Amelinim roditeljima

– Nakon venčanja otišli smo na bračno putovanje u Dubrovnik, a kad smo se vratili, preselili smo se mojoj majci i odmah osetili udar svakodnevice. Mene je čekala velika odgovornost za porodicu i težak rad, a Amelini roditelji bili su toliko ljuti da pola godine nisu hteli ni da čuju za nju – sećao se Merlin tih vremena i dodao:
– Ali eto, vreme leči sve, pa me danas Amelini roditelji vole i više nego što zaslužujem.
Svojevremeno je rekao da nikada neće zaboraviti trenutak kad se posle prve turneje po Jugoslaviji vratio kući praznih džepova i gladan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dino Merlin (@dinomerlin)

Dino Merlin: „Bilo je dana kada nije bilo ni za mleko za bebu“

Moja žena je stajala na vratima, dočekala me sa bebom. Naida je možda imala pola godine, a supruga Amela je baš završavala arhitekturu. Tiho me je upitala: „Jesi li nam šta doneo? Nemam za mleko“. Ja nisam imao ni jedan jedini dinar. Nisam doneo ništa, jer nisam ništa zaradio. Bili su tu veliki troškovi. Dao bih sve da sam te noći mogao odgovoriti: „Da, doneo sam 100 maraka“ – piše Ekskluziva.ba.

AUTOR: SVET

IZVOR: EKSKLUZIVA.BA

FOTO: ATA IMAGES I INSTAGRAM