Život Marka Miljkovića svet portal svet
Svet

October 4, 2023 19:30

By

Haos posle Luninog porođaja: Izbila svađa zbog bebe, Anabela plače kao kiša…

Druga ćerka Lune i Marka razlog je slavlja cele familije

Luna Đogani i Marko Miljković danas su bogatiji za još jednu ćerku, kojoj su ponosni roditelji dali ime Lana. Marko se tim povodom oglasio na društvenim mrežama odmah nakon porođaja.

Druga ćerka Lune i Marka

– Ovako ljudi… Devojčica. Lana, 4,500 grama, 53 centimetra – rekao je uzbuđeni Marko, a potom vrisnuo od sreće i slavlje započeo već u stanu.

Pročitajte Porodila se Luna Đogani, mamina princeza je stigla – Devojčica magičnog imena donela neopisivu radost

Pošto se veselio na terasi stana, prolaznici su upitali o čemu se radi, da bi jedna novinarka rekla da je sve u redu, te da čovek slavi jer je dobio ćerku.

Druga ćerka Lune i Marka

– Kako bi tek slavio da je dobio sina – ispalila je jedna od prolaznica, što je sve ostavilo u šoku.

Sram te bilo! Pa, ja svoju ćerku ne bih dala za sto sinova! E, svašta – uzviknula je druga žena koja je prolazila pored doma Miljkovića i okupljenih novinara.

Druga ćerka Lune i Marka okupila porodicu

Već u toku dana Marko je organizovao i slavlje u jednom beogradskom restoranu, a tim povodom okupila se cela porodica. Iako je Lunina majka Anabela izostala sa proslave Mijinog rođena, ovaj put to nije bio slučaj.

Druga ćerka Lune i Marka

Instagram

Ona se nije odvajala od starije unuke, u nekom trenutku je čak i zaplakala, a taj video je Luna podelila na svom Instagram profilu uz reči:

– Jedna je majka!

Pročitajte Otkrivamo – Evo kako je Luna Đogani uspela da smrša poslep prvog porođaja, zavirite u njen jelovnik

Očigledno je da su Anabela i Marko izgladili odnose koji su duže vreme bili zategnuti. A, da je u porodici Đogani sada sve idealno jasan je pokazatelj i to što je nedaleko od Anabele sedeo njen bivši suprug Gagi sa svojom izabranicom.

Druga ćerka Lune i Marka

Instagram

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM