Star

16 Oktobra, 2020 18:00

Gagi TEŠI Lunu posle SVAĐE s Markom! Sastali se na keju da ih niko NE VIDI!

Luna Đogani opet je imala emotivni slom kada je Marko prošle nedelje napustio njen stan posle svađe, piše novi STAR.

Samo u Gagija ima poverenja!

Iako su se u javnosti pravili kako je među njima sve u redu, oni se nisu čuli nekoliko dana, a onda su se ipak pomirili pa su javno objavili fotografije kako su ponovo zajedno!

Međutim, paparaco STAR pratio je Lunu šta radi dok je bila u svađi sa Markom i tada smo videli da joj je otac Gagi bio najveća podrška.

Njih dvoje su se sastali na keju na Novom Beogradu gde su dugo šetali i pričali. Luna je povela i psa sa sobom, a posle šetnje seli su na klupu gde ju je Gagi tešio. Kako STAR saznaje, on joj je rekao da mora da se smiri jer zna koliko je Marko voli, te da je siguran da će se pomiriti kada im se ohlade glave. Tako je i bilo! Luna ovog puta nije mešala Anabelu u njenu svađu sa Markom, tim pre što se šuška kako su se upravo zbog nje i posvađali kada se Luna u tajnosti pomirila sa majkom što je, navodno, sakrila od Marka.

Ni Anabela nije želela da se oglašava tim povodom, a samo Gagi zna pravu istinu i sve što se dešava između njegove ćerke i Marka jer Luna samo u njega ima poverenja. Kada su završili sa šetnjom Đoganijeva je sela u svoj auto i vratila se u stan na Novom Beogradu. Izgledala je baš tužno i rastrzano, ali je ipak bila pribrana u javnosti što znači da je njeno psihičko stanje sada mnogo bolje nego dok je bila u rijalitiju. Te večeri Luna je sa sestrom Ninom otišla u bioskop pa joj je sigurno i to pomoglo da ne misli na svađu koju je imala sa Markom, piše STAR.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR