Star

6 Septembra, 2020 14:00

Luna NEVERA, a Marko Miljković ODAHNUO! Gastoz ima NOVU RIBU!

Nenad Marinković Gastoz i Dina Galorini  ušli su u novu sezonu “Parova”! Iako su oboje pri ulasku izjavili da su slobodni kao ptice na grani, kako STAR saznaje, njih dvoje kriju šemu koju su imali napolju. Zato nas ni ne čudi ako između njih brzo plane ljubav, s obzirom da varnice već dugo postoje!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dina Galorini (@dina_galorini) on

Gastoz i Dina se dogovorili da ćute

“Gastoz i Dina su se neko vreme viđali napolju, ali za to niko nije znao. Čak i kad bi ih videli zajedno, pomislili bi da se druže jer su zajedno već učestvovali u rijalitiju. Oni su valjda imali tu neku kratku avanturu, i dogovorili su se da o tome ćute i da niko za to ne sazna. Ne znam zbog čega, oboje su slobodni i mogu da rade šta žele. Možda im je samo taktika, da ako se u vili desi ljubav, da ispadne spontano i iznenada, a s obzirom da Dina zna da Gastoz voli lepe žene i sada ih u rijalitiju ima dosta, možda samo ne želi da se razočara ako odabere neku drugu”, priča nam izvor i dodaje:
“Kada su ušli u Parove odmah su se videle varnice između Dine i Gastoza, ali tek će tu da bukne strast između njih!”, završava izvor za STAR.

AUTOR: SANJA ARSIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ / STAR