Luna izbacila Marka iz stana
Svet

February 21, 2023 18:15

By

Red je na Anabelu: Prinova zbog koje je Luna isplakala more suza FOTO

Izgled Ananbele Atijas fanovima pomutio razum

Anabela Atijas koja se u poslednje vreme veoma angažovala oko gostovanja i nastupa uporedo je naporno vežbala ne bi li dovela svoju liniju do savršenstva. Da je bila striktna i posvećena, videli smo i putem Insatgrama.

Pročitajte: Posle operacije tumora dojke Luna Đogani ponovo posetila lekara – Razlog je zapanjujući

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anabela (@anabelci)

Ipak, nedavnim gostovanjem u emisiji mnogi su prokomentarisali da je posustala sa treningom, budući da je prelepa haljina koju je obukla istakla stomačić.

Iako je nemoguće biti 24 časa u full izdanju, Anabela Atijas ipak ne posustaje od teretane ali to svakako ne znači i da se ponekad ne počasti nekim “slatkim grehom!”

Pročitajte: Pokajala se Anabela Atijas – Otkrila pravu istinu o odnosu s Gagijem

Naravno, bilo je i onih koji su se našalili da zgodna pop zvezda čeka prinovu što je naravno, u njenim godinama sada ipak nemoguće.

Za sada uživa u ulozi bake, a rađanje i decu prepustiće mlađim naraštajima. Luna je emotivna po pitanju dece i njene majke pa joj je tim povodom s snimila video poruku poručivši joj da je najbolja majka i baka na svet.

– Mama, ovo je jedno iznenađenje za tebe, moram da odgovorim na pitanje zašto je moja mama najbolja mama na svetu. Pa zato što je najbolja, ne znam kako bih to mogla da opišem. Od kada sam se rodila, uvek je bila posvećena majka, puna ljubavi, majka koja je svaku moju želju ostvarila i koja je brinula da budem dobar čovek. Brinula je o meni i mojim sestrama i pružila nam je sve, a ono što je to ja mislim najbitnije, to je ljubav. Hvala ti na tome, mnogo te volim i uvek si bila moj najbolji prijatelj – rekla je Luna, a Anabela je nakon ćerkinih reči pustila suzu.

Iako mnogo voli decu, pevačica tvrdi da je na rađanje stavila tačku, pa se po svemu sudeći, ovde ipak radi o nezdravoj i prekomernoj ishrani.

S leđa, kako su komentarisali fanovi, čarape su izvukle stvar.

Šta vi mislite?

Pročitajte: Izbegla je mučnu hemoterapiju, spasila ju je hitna operacija – Anabela Atijas nikad iskrenije o borbi sa rakom

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram