Svet

October 21, 2020 22:55

By

MAFIJA MU ZA PETAMA! Gagija hoće da UBIJU, Luna ga odvela iz Srbije!

Nakon što je uhapšen sa dve kesice kokaina Gagi Đogani uplašio se za svoju bezbednost, a jedino kome je smeo da se obrati jeste ćerka Luna Đogani.

Umalo da im presedne odmor!

Naime, denser sumnja da mu je neko za petama, ne bi li ga sprečio da policiji ispriča sve što ima, a pretnje koje je dobijao naterale su ga da ode iz zemlje. Luna se na sve načine trudi da mu pomogne, pa ga je iz tog razloga, iako nije bilo planirano, povela na putovanje koje je organizovala sa svojim verenikom Markom Miljkovićem.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Luna Djo (@luna_djogani) дана

Luna je sa Markom otišla na odmor i u poslednjem trenutku odlučila je da povede i Gagija. On je upao u neke probelem i ona se sada trudi da mu pomogne, jer je nakon privođenje doživeo razne osude i kritike od strane bliskih ljudi, što ga je dodatno uništilo. Tvrdio je da je droga njegova prošlost, ali slagao je i sebe i ljude koje voli – rekao je izvor za SVET i dodao:

https://www.instagram.com/p/CGAVWrTplzJ/

Luna mu je najveća podrška, jer ceni što je i on njoj to bio kada joj je najviše trebalo.  Nakon što je priveden pričalo se da je promenio i adresu stanovanja, jer ga jure neki sumnjivi ljudi. Gagi jeste kroz život imao problem sa narkoticima, ali nikada on to nije prodavao, koristio ih je isključivo za sopstvenu upotrebu. Upadao je u razne probeleme, dobijao batine ali to je bilo zbog dugova, zbog uzimanja na crtu i ostalo. Sada kada je priveden sa dve kesice kokaina policija je na sve moguće načine pokušavala da sazna od koga je robu kupio, međutim on to nije rekao, to su jednostavno neki kodeksi, međutim suđenje mu tek sledi jer je protiv njega podignuta krivična prijava zbog posedovanja narkotika. Ne znam da li mu prete ti ljudi od kojih je uzimao robu iz straha da ih ne ocinkari ili neki drugi, ali u problemu je, on strahuje da će ga ubiti, mada sumnjam da je situacija baš toliko ozbiljna – objasnio je naš izvor i za kraj istakao:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

@_gagidjogani_ је поделио/ла објаву дана

Gagi se ozbiljno uplašio, kada mu je Luna predložila da krene sa Markom i njom na Adu Bojanu on je bez razmišljanja prihvatio poziv. Najpametnije za njega je da se na neko vreme skloni. Nakon hapšenja Stefana Đurića Raste, policija je počela da češlja estradu i sve one koji imaju bilo kakave veze sa narkoticima, a Gagiju samo još to fali. Zbog alimentacije koju je morao da plati Anabeli, ostao je i bez stana koji je kaparisao, posegao je drogom jer je opet prolazio kroz loš životni period, mada to nije opravdanje, a gde je droga tu su i problemi. Luna mu nije predložila put sa Markom i njom samo da bi ga zaštitila, već i da bi malo oraspoložila oca, skrenula mu misli sa problema koji su ga zadesili i pre svega bila sigurna da neće opet posegnuti za drogom u kritičnim momentima, trudi se da ga kontroliše koliko god može.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Luna Djo (@luna_djogani) дана

Uprkos svemu Luna nije osudila oca, već mu je pružila ruku kada mu je bila najpotrebnija, upravo na Adi Bojani proslavili su Gagijev 49. rođendan a ćerka ga je zamolila da bude normalan.

Srećan rođendan tata, da si živ, zdrav i normalan. Voli te tvoja ćerka – napisala je Luna na svom Instagram profilu.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ