Svet

11 Oktobra, 2020 19:00

Đole Đogani UCENIO Gagija: „Prvo TEST NA DROGU, pa ću ti DATI PARE!“

Đole Đogani odlučio je po ko zna koji put da pomogne svom rođenom bratu Gagiju. Pošto je frontmen grupe “Fanki Dži” pre desetak dana ponovo upao u kandže narkomanije, njegov stariji brat odlučio je da mu pomogne da se skloni od tog poroka, ali i finansijski. Ali, pre svega toga, Gagi je morao da se testira!

Gagi u pratnji sestre Nađe dao krv

“Đole se osećao jako loše i poraženo kao brat kada je saznao da se Gagi vratio porocima. Iako se sve vreme trudio da ga sa sestrom Nađom i ostatkom familije vrati na pravi put, desio se problem. Gagi je upao u finansijske probleme zbog alimentacije, I jedini izlaz je video u narkoticima. Đole ga je pozvao, I uslovio. Na neki način mu je naredio da mora da ode da se teistira, I ako nalazi budu pokazali da je negativan na opijate, pomoći će mu. Drugi način nije video. Tako da je Gagi u pratnji sestre Nađe dao krv, i na sreću rezultati su bili negativni. On je i sam govorio da se nije drogirao, ali posle svih situacija u životu, nisu mu baš poverovali. Ipak, ovaj put je govorio istinu. Đole je odlučio da se zauzme za njega I pomogbe mu koliko može”, ispričao je za SVET Gagijev prijatelj.

Đole: „Odahnuo sam kada je test bio negativan!“

Đole Đogani potvrdio je informacije do kojih smo došli.
“ Ja Gagija mogu da razumem, ali nikako da opravdam. To što je želelo ponovo da uradi je jako loše za njega, a i za celu porodicu. Pa, da se ne lažemo, 90 posto estrade uzima nešto. To se zna, ali niko ne priča o tome. A, ni ne zanima me, nije moja stvar. Ja nemam ni jedan porok. Sreća pa su rezlutati pokazali da je Gagi negativan i da je govorio istinu kada su narkotici u pitanju, da ih nije uzimao. Ja sam mu rekao, a i on to dobro zna, za sve što mu bude trebalo, ja sam tu. Jer svako u životu zaslužuje drugu šansu i ko smo mi da nekom sudimo”, zaključio je Đole za SVET.

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: RAJKO RISTIC/SVET