Svet

5 Oktobra, 2020 18:00

ZERINA PONOVO ŠOKIRA! „Dado mi je pretio Cecom! Zbog batina sam pobacila!”

Zerina Hećo tvrdi da ju je bivši dečko, poznati pevač Dado Glišić fizički i psihički maltretirao čitavih godinu dana.

Tvrdi da je sa pevačem prošla golgotu!

Za godinu i po, koliko su proveli zajedno, ona ističe da je prošla pakao zbog pevača, a kada je slučaj htela da prijavi policiji, kako kaže, čak joj je zapretio Cecom Ražnatović.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic) дана

Radio je sve da me zaplaši. Hteo je da odlučuje o svemu. Čak mi je jednom pretio porodicom Šarić i Cecom Ražnatović. On njoj u studiju radi neke pesme, pa se pozvao na to, kako je rekao, prijateljstvo da me zaplaši. Naravno da žena nema nikakve veze sa tim – rekla je Zerina, koja je, kako kaže, od Dadovog nasilja doživela spontani pobačaj.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zerina (@zerinooooo) дана

On me je tukao za svaku glupost. U nekim momentima me je snimao dok je to radio. Ili kad bih ja plakala, on je to beležio kamerom. Ja tvrdim da je on psihopata. Bila sam trudna sa njim i petnaestak dana sam krvarila. Kad sam otišla kod lekara, rekli su mi da sam doživela spontani pobačaj. Morali su da mi urade kiretažu. Kada sam ga zvala iz bolnice i rekla da mi treba, da dođe kod mene, rekao je da ne može, a kada sam saopštila da sam pobacila, nije se potresao. U stanu me je držao pod ključem. Nisam mogla nigde da mrdnem bez njegovog znanja. Sve je pratio na kamerama – ispričala je Zerina

AUTOR: SVET

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ