Scandal

23 Septembra, 2020 19:00

DA GA NEMA TREBALO BI GA IZMISLITI! Ceca Ražnatović iskreno o Lukasu i ekipi sa estrade!

Svetlana Ceca Ražnatović nedavno je u intervjuu za SCANDAL! progovorila o stvarima koje intrigiraju javnost, a evo kakvo mišljenje ima o kolegama sa estrade.

Ceca: „Današnja omladina nema osnovnu kulturu!”

Naime, u poslednjih nekoliko meseci Cecine koleginice Snežana Đurišić, Zlata Petrović i Goca Božinovska imale su samo reči hvale o pevačici, a evo šta ona kaže o svemu tome.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Goca Bozinovska (@gocabozinovska) дана

Ja sam se pojavila u vreme stare Jugoslavije koja je bila zemlja od 22 miliona stanovnika i kada su ti ljudi bili zvezdetione! Sve je bilo drugačije i oni su bili ogromna gospoda! E onda je došao neki ludi talas 90-ih pa onda 2000. kada se sve promenilo! Ja sam sa 14 godina snimila album i tada sam ih upoznala, a nije mi padalo na pamet ni da pomislim da se obratim svom kolegi, a da to ne bude sa ogromnim poštovanjem i naravno persiranjem! Nisam zaboravila na kolege ni kada sam napravila ozbiljne rezultate na sceni! Današnja omladina nema tu osnovnu kulturu! Žalosno je što je nestao taj model ponašanja – rekla je Ceca i otkrila čije pesme rado sluša:

View this post on Instagram

Nice person

A post shared by S L O B A (@slobaradanovic) on

Recimo, Sloba Radanović koji je onako mlad, a popularan! Slađu Alegro takođe obožavam da slušam… Aleksandru Mladenović… To su sve vrhunski pevači i vrhunski izvođači! Ja volim da slušam kada je neko talentovan, pa kad uživa u muzici! To se oseti, pa ko ima emociju! Mislim… Šta reći o Lukasu! Da ga nema, njega je trebalo izmisliti! Da se nije rodio, trebalo bi ga izmisliti!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official) дана

Na pitanje da li će gostovati u Lukasovoj emisiji i šta misli o njegovoj odluci da postane voditelj, Ceca je kratko odgovorila:

Hoću naravno, sa zadovoljstvom, već smo se dogovarali! Trebalo je i ranije da postane voditelj!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic) дана


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!