Scandal

10 Septembra, 2020 22:00

Kolege udarile na Teodoru! Zbog tebe ostadosmo bez PARA!

Kako SCANDAL! saznaje, mnogi sa estrade bacaju drvlje i kamenje na Teodoru Džehverović! Naime, mnogi hoće da je sabotiraju i da joj unište posao!

Opet će ukinuti nastupe?

Kako smo još čuli, navodno se organizuju udruženja preko kojih će mladu i uspešnu pevačicu dodatno sabotirati!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic) дана

Od kada se desila korona zbog koje mnogi sa estrade nisu mogli da rade i zarađuju, digla se frka oko Džehverovićeve! Naime, ona se hvalila na Instagramu kako su joj nastupi posećeni i u vreme pandemije, pa su reagovali i pojedini nadležni, a sve to revortiralo je njene kolege koji mesecima jako malo zarađuju zbog ove situacije – objašnjava nam izvor i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic) дана

I zvezde Granda, i autotjuneri, ma svi popularni ogorčeni su na Teodoru! Zbog nje su, kako oni misle, nastupi svedeni na 30 posetilaca i priča se i da će biti skraćeno radno vreme klubova, te ne čudi što je kolege osuđuju. Oni smataju da Teodora nije smela da se eksponira, ali sad je gotovo… Sa druge strane, vlasnici klubova i hala ne smeju da rizikuju, pa su otkazali sve što je unapred organizovano, a kako su pojedini pevači računali na te zarade, sada hoće da se svete Teodori jer u njoj vide jedinog krivca – završava naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!