Star

26 Avgusta, 2020 21:28

ZORICA OČAJNA ZBOG KORONE! „Moram da pevam, ne smem da izdam publiku!”

Zorica Brunclik se nada da će 28. oktobra konačno održati koncert kojim će proslaviti 45 godina karijere, međutim, zbog pandemije koronavirusa više ni taj datum nije siguran.

Želi da obeleži jubilej kako dolikuje!

Kako saznajemo, Zorica je sve nervoznija i nesrećnija jer joj fali posao, a i oseća odgovornost prema publici koja ima kupljene karte za njen koncert još od marta kada su puštene u prodaju.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zorica Brunclik (@zoricabrunclik_official) дана

Zorica i Kemiš su kao i ostali izvođači koji su pre epidemije zakazali koncerte u Centru Sava, dobili informacije da još ništa nije sigurno i da nastupi zavise od odluka kriznog štaba. Doduše, postoji mogućnost da konkretno Zorica održi koncert, ali samo ako svi u publici budu pod maskama i, naravno, sala nipošto ne sme biti puna. Zoricu je to dodatno uznemirilo i rastužilo. Svesna je da većina ne želi da se muči i da peva i đuska sa maskama i ona to razume. Rekla je Kemišu da pod tim uslovima neće održati koncert, posebno ne jer je u pitanju jubilej koji želi da obeleži kako i dolikuje zvezdi njenog kalibra – priča nam izvor i nastavlja:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zorica Brunclik (@zoricabrunclik_official) дана

Mnogo joj je teško zbog situacije koja je zahvatila ceo svet i koja je i dalje, posle toliko vremena neizvesna. A baš se radovala tom jubileju kao malo dete, ali joj se ne da. I ne samo njoj. Mnoge njene kolege su otkazale koncerte i više se i ne nadaju da će ih održati ove godine! Pomirili su se sa situacijom, ali Zorka nikako ne može da prihvati činjenicu da će se sve odložiti za narednu godinu. Još se nada nekom čudu u oktobru… Ko zna, možda joj se i posreći –  priča  izvor blizak pevačici.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR