Snaja Zorice Brunclik svet portal
Svet

February 25, 2024 10:15

By

Na nagovor ćerke promenila lični opis: Lice Zorice Brunclik sada ovako izgleda

Tretmani i svakodnevna nega zaslužni su za lep izgled Zorice Brunclik 

Kada izgovorite njeno ime, prva asocijacija na nju jeste raskošni glas i talenat, pa zatim i lep izgled Zorice Brunclik. Prepoznatljiva po pink boji kose koju nosi godinama unazad, a na samom početku karijere legendarna pevačica imala je tamnu, crnu kosu.

Izgled Zorice Brunclik

Foto: Bojan Vuković

Za nju je vreme stalo – Lep izgled Zorice Brunlik godinama privlači pažnju

Pored karijere koju godinama gradi isključivo na dobrim pesmama, Zorica Brunclik je pre svega majka i supruga te se uvek ponaša i izgleda u skladu sa situacijom. Nikada Brunclikovu nećete videti u previše otvorenim, degutantnim komadima, naprotiv na njoj su uglavnom skupocena odela i haljine, a sve to ne bi imalo nikakvog smisla niti efekta da ona ne radi na svojoj lepoti, tačnije nezi lica i tela.

Pročitajte Ja dalje idem uzdignute glave – Haris više neće da štiti Melinu, rekao ko je kriv za razvod i zašto

Zoričina i Kemiševa najmlađa ćerka Zlata je šminkerka  i poslednijh godina zadužena je za mamin izgled, pa i savete za negu lepote. Nagovorila ju je na blažu šminku, hajlajter, ali i baršunaste obrve, koje joj divno stoje. Lep izgled Zorice Brunclik oduševljava iz godine u godinu, a sama pevačica je jednom otkrila kako joj polazi za rukom da sačuva mladolikost i jedrinu. Rekla je da redovno odlazi na tretmane u bjuti centre, da su maskice, pilinzi, masaže osnovna stvar njene nege, kao i kremice, antiridi i slično:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zlata Vujanović (@_zlatanija_)

AUTOR: SVET

FOTO: Bojan Vuković, Instagram, Rajko Ristić