Tajna Zorice i Kemiša svet portal
Svet

February 18, 2024 19:30

By

Došlo vreme da se prizna: Zorica Brunclik otkrila ko je Nina, sa Kemišem je već dugo u tajnoj ljubavi

Tajna Zorice i Kemiša se otkrila

Pevačica Zorica Brunclik i harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš u srećnom su braku i važe za jedan od najskladnijih parova na našoj estradi. Brak dug više od trideset godina krunisalo je međusobno poštovanje i poverenje zbog kog i dan-danas savršeno funkcionišu.

Tajna Zorice i Kemiša svet portal

M.M./ATAImages

Tajna Zorice i Kemiša se dugo čuvala

Iako ih nisu pratile priče o razvodu, poznati par je priznao da su jednom sami pokušali da plasiraju priču o krahu ljubavi.

“Mi smo hteli da napravimo intrigu. Posle 12 godina izdali smo CD, kaže Miroljub: “Daj nešto da napravimo, da se vrti, vidiš kako ove paparaco nahvatao kao u kupatilu? Hajde da napravimo da sam te prevario, ostavio”, a ja mu kažem: “Mene toliko vole žene, tući će te na svakom koraku”, kroz smeh se prisetila Zorica u emisiji “Premijera – Vikend specijal”, preneo je Alo.

Pevačica je istakla da nema savet za dobar i uspešan brak pa čak i kod nje i Kemiša ponekad dođe do sukoba mišljenja jer oboje brzo planu, ali isto tako se brzo i smire.

Pročitajte Veljko slomljen zbog smrti mlađeg brata, ovo mu je poručio

“Ne bih mogla neki recept da dam, mogu da posavetujem i kažem iz iskustva. Mi nismo zajedno, mi smo mnogo, 24 sata zajedno! I kod nas ima raznih sukoba mišljenja, kao hepo kocke smo”, rekla je Zorica, koja je takođe priznala da se često naljuti iako zna da nije u pravu.

“I kad nisam u pravu, ja se ljutim! Prošlog leta kaže mi on: “Ma, prešla si svaku meru! Kad si kriva, ti se i tad ljutiš”, on otišao, pitam ga gde će, kaže on: “Šta te briga, odoh u grad”. Prođe dva minuta, vraća se on i nosi fiksni telefon: “Ništa, ako ti treba nešto, da me zoveš da ti kupim”.

Tajna Zorice i Kemiša svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

Tajna Zorice i Kemiša isplivala, pevačica otkrila detalje

Jednom prilikom je poznata pevačica u emisiji Ami G Show otkrila jedan detalj za koji mnogi sigurno nisu ni znali. Naime, tajna Zorice i Kemiša se tada otkrila, a pevačica je priznala da u njenom pasošu stoji prezime Aranđelović i da su nekada suprug i prijatelji oslovljavali sa Nina, a ne Zorica.  Ovaj detalj mnogi nisu znali pa se i sam voditelj našao u čudu zbog njenog nadimka.

Iako danas savršeno funkcionišu pevačica je priznala da je ranije bilo prilagođavanja.

Pročitajte Pobegao i od braka i od deteta – Ovo je čovek sa kojim je Zorica Brunclik dobila svoju prvu ćerku

“Nisam ljubomorna. Nema kontrole gde je otišao, kad će da se vrati… On takođe nema razloga da bude ljubomoran, a početka se ni ne sećam, mnogo davno je bilo (smeh). Prošli smo u pravom trenutku, kada je neko posuo prašinu, pa rekao:”Hajde, sad ćete vi”. Mnogim stvarima sam se prilagodila kada je on u pitanju, on je zaljubljenik u studio, tehniku, sate provodi tamo, istražuje, ispituje…

To mi je u početku mnogo smetalo. Ja ga pitam:”Da li mu treba nešto”, pa mi digne pritisak na 200 i kaže:”Daj mi jednu kafu”, a ja nisam zato došla! To je bilo prve, druge naše godine, a onda sam shvatila da on mnogo voli to i da ja gubim samo ako se takmičim sa tome. Nikada mu se u to nisam mešala. Znate ko je sve prošao kroz naš studio… Ali ja sam riba do bola, posle mene trava ne raste. I sad ću ja da jurim, da proveravam?! Možete da sprečite jednom ili dvaput, ali…”, rekla je ona.

Tajna Zorice i Kemiša Kemiša

Rajko Ristić

AUTOR: SVET

IZVOR: alo.rs

FOTO: ATA images