Unuka Zorice Brunclik
Svet

August 24, 2022 20:32

By

Pobegao i od braka i od deteta: Ovo je čovek sa kojim je Zorica Brunclik dobila svoju prvu ćerku

Prva ljubav Zorice Brkunclik bio je poznati fudbaler

Zorica Brunclik je žena koja je uspela da ostvari ono što je malo kome pošlo za rukom. Legendarna pevačica postala je jedna od najvećih zvezda u regionu, a pored toga se ostvarila i kao majka, i to četiri puta.

Pročitajte: Ovako se slavi rođendan – Zorica Brunclik napravila žurku na Tašmajdanu – Brojne poznate ličnosti došle da podrže pevačicu (foto i video) 

Prva ljubav Zorice Brkunclik

Ata images

No, to ne bi možda bilo ništa toliko neobično da diva narodne muzike svoje troje dece nije odgajala potpuno sama.

Kako je u jednom intervjuu priznala, često je svoju decu vodila na koncerte sa sobom, jer pomoć od njihovih očeva nije imala.

Naime, Zorica je pre Miroljuba Aranđelovića iza sebe imala dva braka i jednu vezu iz kojih je dobila troje dece.

I dok se zna da je njen prvi muž bio harmonikaš Ljuba Kešelj, sa kojim je dobila ćerku Miljanu, a drugi, takođe harmonikaš,  Zoran Tutuć, sa kojim ima sina Đorđa, nepoznanica je ko je otac njene najstarije ćerke Marije.

Pročitajte: Prvi muž Zorice Brunclik je ocrnio – Ona je namazana i prepredena

Prva ljubav Zorice Brkunclik

Ata images

Kako su u to vreme pisali mediji, pevačica je Mariju dobila iz vanbračne veze sa,  poznatim fudbalerom, Ahmedom Ćelovićem iz Priboja. Navodno je pevačica bila veoma zaljubljena u Ćelovića, toliko da ga je čak i prosila, ali on nije želeo nikakve obaveze.

Marija zna ko je njen biološki otac, ali nosi majčino prezime, na koje je dodala i nadimak svog očuha, koga oduvek doživljava kao oca.

Pročitajte: Kada iz detinjstva nosiš samo gorka sećanja i jednu bledu fotografiju – Ovo je uspomena Zorice Brunclik koje ne želi da se seća (foto) 

Prva ljubav Zorice Brkunclik

Za razliku od ostale pevačicine dece, Marija nema naloge na društvenim mrežama i ne voli pažnju javnosti. Iako je studirala medicinu odlučila je da se bavi pevanjem, a svi oni koji su je čuli kažu da je u tome maestralna, kao i majka.

– Aktivno se bavim pevanjem i usavršavam se kroz rad, ne kažem da se kasnije neću proslaviti. Moja želja je da se afirmišem kroz neki festival. Nije problem da mi majka i očuh pomognu, ali oni čekaju da im kažem da to urade – ispričala je Marija ranije.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: EXPRESS

FOTO: ATA IMAGES, YOUTUBE PRINTSCREEN