Zorica Brunclik
Star

22 Oktobra, 2021 11:31

Ovu su svi MUŽEVI Zorice Brunclik! Svi HARMONIKAŠI i sa svakim ima dete!

Pevačica Zoricala Brunclik koja je skoro pola deceniji na estradi, pored burene karijere, ima i buran život. Da joj muzika jedna od najvećih ljubavi, sigurno dokazuje i to da joj je svaki muž bio harmonikaš. Zorica Brunclik se udavala četiri puta, i iz svakog braka ima po jedno dete. Evo ko su njeni muževi.

Svi muževi Zorice Brunclik!

Zorica se do sada više puta udavala i ima četvoro dece, tri ćerka i sina: Mariju, Đorđa, Zlatu i Miljanu. Ćerku Mariju dobila je već sa 18 godina i to u vanbračnoj zajednici. Prvi muž bio joj je harmonikaš Zoran Tutić, koji je bio šef orkestra sa kojim je u tom periodu nastupala. U braku sa Zoranom Zorica je dobila sina Đorđa Tutića, koji je danas oženjen i ima dvoje dece.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djordje Tutic (@djordje_tutic)

Ovaj brak se brzo završio, pa je Brunclikova sreću potražila u drugom harmonikašu Lubi Kešelju, kojem je rodila ćerku Miljanu. On navodno nikada nije hteo da je prizna, a retko se sa njom viđa i čuje. Kešelj se pojavio u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ u ulozi tajanstvenog člana žirija. Sa njim je dobila ćerku Miljanu, ali bivši supružnici nakon razvoda nisu ostali u dobrim odnosima. Zorica je Kešelja više puta optuživala da je nemaran otac, te da je zapostavio njihovu ćerku, dok je on u šokantnim intervjuima pričao kako je Zorica loša majka.

Kada sam se udala i drugi put, rodila sam ćerku Miljanu, čiji je otac izgleda istovremeno prestao da voli i svoje dete i mene… Miljana nije imala sreće s ocem, koji je prestao da je viđa kada je imala samo šest godina – izjavila je Zorica svojevremeno.

Ne bih ništa da komentarišem, posebno ne Zoričine optužbe. Miljana je dolazila kod mene, a poslednji put je bila da me zove na proslavu 18. rođendana. Posle toga mi se više nije javljala, niti dolazila. Zvao sam je bezbroj puta, tražio, ali bezuspešno. Niko se nije odazivao. Na milion načina je sprečavano da dođem do nje. Čak sam čuo kako Zorica priča da moja ćerka Mia koju sam dobio sa sadašnjom suprugom Senom Ordagić i Miljana nisu sestre. Šta više da komentarišem?! – izjavio je pre nekoliko godina poznati harmonikaš.

Brunclikova je danas u braku sa, gle čuda, harmonikašem Miroljubom Aranđelovićem Kemišom, sa kojim ima ćerku Zlatu Aranđelović. Ona je modna blogerka i mamina stilistkinja. Nakon više od tri decenije braka, popularni estradni par i dalje ume jedno drugo da iznenadi neverovatnim gestovima pažnje, ali i kako nežnim, tako i strastvenim dodirima.

Moja ljubav i posle ovoliko godina iznenadjenja i dalje uspeva da me iznenadi i napravi bajku samo za mene – napisala je Zorica na Instagramu uz objavu fotografije na kojoj je u strastvenom zagrljaju sa svojim dragim.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ