Svet

17 Oktobra, 2021 15:30

Zorica Brunclik godinama nije želela KONTAKT sa bratom! Ovo je RAZLOG!

Kada ste jedna od najvećih zvezda u regionu, onda vam ne gine da će neko iz familije kad-tad reći nešto ružno o vama u novinama zbog nekog trenutnog nezadovoljstva i neke neispunjene želje. To se desilo Zorici Brunclik. Njen rođeni brat Ljubivoje u jednom trenutku u medijima se obrušio na sestru, zbog čega godinama nisu razgovarali.

Zorica Brunclik godinama nije želela kontakt sa bratom!

Folk diva dugo nije mogla da oprosti bratu što je rekao da mu je uništila život i karijeru budući da se osamdesetih i on trudio da postane pevačka zvezda, što je Zorica tada već uveliko bila. Kako tvrde oni koji su dobro upućeni u život ekscentrične pevačice, tada su joj bratovljeve reči pale toliko teško da je noćima plakala i pitala se da li je moguće da neko ko joj je najrođeniji može da kaže takve stvari.

Ljubivoje ju je tada za srce ujeo – rekla je svojevremeno prijateljica Zorice Brunclik za Svet, i dodala:

Izašao je tekst u kom je pričao da je Zorica glavni krivac za to što on nikad nije uspeo u muzici. Rekao je da je Zorica počela da mu se meša u karijeru i da određuje koje pesme će da peva, pa je tako na Šumadijskom saboru na njen nagovor otpevao neku žalopojku umesto vesele kompozicije i zato nije pobedio. Izneo je optužbe i da ga je lagala da će mu pomoći da snimi ploču, da je stalno odlagala njegov ulazak u studio i kako je sve to činila jer joj je smetalo da se na muzičkoj sceni pojavi još jedan Brunclik. Čak je umešao i njihovu majku rekavši kako ga je ona uvek upozoravala na Zoricu i njenu ljubomoru. Ljubivoje je tvrdio da je pesme koje su njemu bile namenjene Zorica dala svom tadašnjem suprugu Ljubi Kešelju da ih on otpeva. Drugi put, kada je snimio šest pesama, javljeno mu je da je studio izgoreo i da je materijal uništen. Nakon pet godina Zorica mu je navodno rekla da su matrice ipak pronađene i da može da ih preuzme, što njemu nije značilo jer su se muzički trendovi promenili i te pesme su, kao, bile neupotrebljive – zaključila je prijateljica tada.

Zorica Brunclik oprostila bratu!

Ipak, prema rečima naše sagovornice, Zoricu je najviše pogodilo to što je Ljubivoje rekao da mu sestra nikad nije dala ni dinara, ni na zajam, ni kad joj je tražio neke manje sume, oko sto evra. Ljubivoje se tada slikao za novine u trošnoj kući, ali Zorica je objasnila pravu istinu:

Kada sam došla do većih para, napravila sam majci i svom rođenom bratu Ljubivoju kuće. Pričao je u medijima da mu nikada nisam pomagala, ali ja mu to ne zameram. On voli da popije, a kuća u kojoj su ga novinari zatekli bila je druga po redu koju sam mu platila jer se prethodno razveo i ostavio deci krov nad glavom. Ne čujemo se i ne viđamo, ali on je moj brat i ja mu sve opraštam – istakla je Zorka svojevremeno za Svet.

Nedugo zatim Ljubivoje je dao nekoliko izjava za Scandal! objašnjavajući da se sa sestrom posle prvog istupanja u javnosti jedva pomirio:

Nikada se nije izvinila i pokajala što mi nije pomogla da postanem pevač. Ali Bog joj je oprostio, pa sam i ja. Nismo pričali četiri godine posle priče koju sam dao novinama, ali neću opet da potežem tu priču. Sestra mi je, pa kakva god da je. Uvek sam ja više voleo nju nego ona mene. Obećala mi je da će mi naći neki posao i da će me voditi sa sobom kada bude imala tezge – izjavio je on Zoricin brat pre nekoliko godina za Scandal! i otkrio kako živi:

Ne živim dobro, dobijam socijalu – 7.000 dinara, a od toga ne može da se živi. Ali nekako se snalazim, čuvam svinje, pa eto imam za hranu. Struju i vodu ne plaćam, za struju imam ogroman dug. Mučimo se, oni iseku, ja nekako zakačim i spojim žice. Otkako smo se pomirili, Zorica svrati ponekad, ne tako često, ali svrati, donese slatkiše, ostavi i neki dinar mojoj deci, za nas su to velike pare, ali za nju je to sitno…. Odem i ja kod nje nekad u Beograd, ako mi otvori kućna pomoćnica, ne ulazim, ako su oni tu, lepo me dočekaju, spreme večeru, prespavam… – zaključio je on.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ