Star

October 3, 2021 19:00

By

Sandra ima DOGOVOR sa Carevom bivšom! Rešila psihički da ga UNIŠTI!

Sandra Čaprić i Filip Car prešli su granicu prijateljstva, a kako STAR saznaje, njihova ljubavna veza nije se desila slučajno. Naime, pevačica ima dogovor da smuva Cara i to sa njegovom bivšom devojkom.

Sandra ima dogovor sa Carevom bivšom!

Sandra se dugo poznaje sa Filipovom bivšom iz Novog Sada. On o tome ne zna ništa, ali je Sandra prikupila dosta informacija o njemu. Njih dve su smislile plan da ga Sandra zavede, uđe u vezu sa njim, i tako do kraja ostane u rijalitiju. Svesna je da će ući i Maja, i da će tek tada krenuti ozbiljna igra. Verovatno će ona u nekom trenutku nabaciti Caru da zna neke informacije o njemu, ali je toj devojci obećala da neće otkriti da se njih dve znaju. Vrlo je bila svesna kada je ulazila da joj treba jaka priča kako bi što duže ostala u rijalitiju i negde sebe izbacila u prvi plan. Kada joj je ta devojka rekla da joj je top da uđe u priču sa Carem i da ona nema problem sa tim, jer su oni odavno bili zajedno, Sandra je odmah imala u glavi tu priču, bez razmišljanja. Nije ona uopšte naivna, opasna je, tek će da zavrti igru, čekajte samo da se Car još malo zalepi za nju. Ne znam kako, ali ona muškarce vrti oko malog prsta, tako da je ubeđena da će Filip da izgbi glavu za njom – kaže za Star Sandrina drugarica.

Sandra je osmislila celu taktiku, i kako da ga zavede i kako da ga drži pored sebe. Gledala je pred ulazak klipove Cara i Mine, i njega sa Sanjom, vrlo je proučila šta je on njima zamerao, šta je govorio, ona je, verujte mi, najspremnija za rijaliti, jer nije ušla tek tako – dodaje Sandrina drugarica i dodaje da pevačica ima dosta informacija i o Sandri Rešić.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sandra Rešić (@sandra_resic)

Ona je svašta nešto načula i za Rešićku, druži se sa muzičarima sa kojima je Sandra radila, i svašta je nešto saznala. Pred ulazak mi je rekla da će biti lom kada joj u lice kaže šta sve o njoj zna i to vrlo argumentovano – završava izvor Stara.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ