Svet

22 Septembra, 2021 22:00

Filip Car SROZAO Maju! Bio bi sa Sandrom al se PLAŠI ovoga!

Bane Čolak i Dalila Dragojević pozvali su u studio Filipa Cara i Sandru Čaprić kako bi sa njima razgovarali o poljupcima koje su razmenjivali na žurci.

Filip Car srozao Maju!

Naime, Filip i Sandra ljubili su se u izolaciji, a sve je to ispratila Careva devojka Maja Marinković. Iako je Filip pokušao da se opere čini se da mu to ipak nije pošlo za rukom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MARIJA MARINKOVIC (@majaamarinkovic)

Nisam razočaran, razmišljam o puno stvari. Najviše razmišljam o porodici, o sestri,  razmišljam i o Maji. Ne znam kad će ući, da li će ući. Ne verujem da ima nekog drugog, ali znate i sami kad uđeš ovde, izgubiš pojam o svemu – pravdao se Filip.

Da li bi ti voleo da vidiš Maju u zagrljaju drugog muškarca? Kako gleda na tebe i Sandru -pitala je Dalila.

Ako u glavi ne postoji drugi muškarac za nju, j*baće mi mater. Ja mislim da Maja ništa ne bi rekla Sandri, jer se ne poznaju. Da su u kući zajedno, nastao bi problem. Ja ne radim ništa konkretno – odgovorio je Car.

Kako ne radite? Maji sigurno nije svejedno. I verujem da biste oboje bili krivi. Sandra jer zna da si u vezi, ti jer si u vezi, a to radiš – odbrusila je Dalila.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sandra Čaprić (@sandra_capric)

Treba njega da izudara, jer je on kriv. Ja nemam osećaj da on ima nekoga, niti ja Maju poznajem, ne mislim da radim nešto loše. U njegovoj glavi je šta će da radi, pa kad se bude odlučio, možemo da razgovaramo. Kod mene su sve opcije otvorene. Ako bude nešto, biće, ako ne, neće – istakla je Čaprićeva.

Da je slobodan i da ti ponudi vezu, da li bi ušla – pitala je Dalila.

Možda, razmislila bih – odgovorila je Sandra.

Da sam ja slobodan i da nije situacija sa Majom kakva je, bilo bi verovatno nečeg sa Sandrom – zaključio je Car.

FOTO: RAJKO RISTIĆ