Svet

18 Septembra, 2021 17:00

Dalili LEKAR zabranio ZADRUGU! Igra se životom!

Dalila Dragojević prošle godine na sva usta pričala je o svom salonu lepote u Bijeljini, ali taj biznis je brzo pukao.

Dalili LEKAR zabranio rijaliti!

Kako SVET saznaje, upravo zbog dugova i propalog biznisa, oni su morali da uđu u rijaliti, ali je Dalili lekar zabranio da uđe u Zadrugu.

Dalila i Dejan su u taj prostor uložili svu ušteđevinu, a kada je zarada prestala da pokriva kiriju, radnike, poreze, materijal, Dejan se zadužio. Nije hteo da je sekira jer je imala mnogo zdravstvenih problema, pa je to radio na svoju ruku. Posle spontanog pobačaja, Dalila je stalno išla po lekarima, hormoni su joj bili, a i dalje su, u haosu, lečila se i nije smela da se nervira. – priča za SVET Dalilina poznanica.

Na kraju su morali da zatvore taj lokal u Bjeljini i tada su rekli da otvaraju salon u Sarajevu. Ali to se nije desilo. Dejan se jako brine za Dalilino zdravlje, kao i cela porodica, ali ipak su ušli u ‘Zadrugu’ da zarade pare. Sve ovo može lako da krene po zlu, njen organiznam sad ne sme da trpi stres, umor i lošu hranu jer posledice mogu biti ozbiljne. Džaba sve priče i zabrane lekara, Dalila je uradila po svom i nek joj je bog u pomoći – kaže za SVET Dalilina poznanica.

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET