Star

September 16, 2021 23:00

By

Maja napala Cara zbog Marijane! MUVANJE sa Zonjićevom mu došlo glave!

Maja Marinković napala je Filipa Cara zbog dopisivanja sa Marijanom Zonjić.

Maja napala Cara!

Zašto napadaš i vređaš devojku, kad su svi dokazi na portalima. Marijana ne laže, postoji i klip kako te je terala iz kreveta – glasilo je pitanje za Filipa.

Eto, u pravu su gledaoci. Ja sam rekao kako je bilo. Bili smo u aparmatnu, ona je legla tamo, posle smo se družili u kući. Ja sam izneo neke stvari, ona neke druge. Uvek je, manje više, ona mene kontaktirala. Ja sam malo slobodnijeg ponašanja bio prvih par dana ovde, posle sam shvatio da to nije dobro, jer nisam u mogućnosti da se ponašam tako slobodno – rekao je Car.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MARIJA MARINKOVIC (@majaamarinkovic)

Kako dođete u situaciju u životu da pišete nekome? Devojke iznose to svojim drugaricama, ostave telefon. Pisao si devojci koja je ušla u rijaliti – zanimalo je Mikija.

Ja nisam ni znao ko je Marijana Zonjić dok me nije kontaktirala. Ja sam imao problem sa Majom zbog Marijane. Uzela je telefon i nazvala je kad je videla. Očigledno je nazvala odjedanput i ispitala. Marijana, ti si mene svakog dana zvala. kako nikog drugog osim mene – pitao je Filip.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marijana Zonjić (@marijanaa_zonjic)

Pitala sam i druge kad je bilo snimanje profila. Ja sam slobodna, ti si zauzet. Tvoja je greška, ne moja. Bio si blizak i sa nekim drugim curama. Očigledno on ima problem sa Majom – odbrusila je Zonjićeva.

Ti meni praviš problem – odgovorio je Car.

On je rekao da će da obriše te poruke, pitajte ga što – rekla je Marijana.

Maja je ušla u poruke sa Marijanom Zonjić, videla 4 propuštena poziva i neke poruke. Ja ne znam što se upletem sa ovako nebitnim osobama – pravdao se Filip

A šta se potom dešavalo za crnim stolom pogledajte u nastavku:

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ / IVAN VUČIĆEVIĆ