Tik Tok snimak Filipa Cara i Maje
Scandal

September 16, 2021 21:00

By

Car progovorio o Majinom ABORTUSU! Ovo je PRAVA istina!

Danas je za crnim stolom Filip Car progovorio o abortusu Maje Marinković.

Car progovorio o Majinom abortusu!

Nakon što se povela rasprava o tome da li je Maja zaista nosila Janjuševo dete, Filip Car je besno ustao i sasuo svima istinu u lice.

Da nisi ti bio otac Majinog deteta koje je navodno nosila – glasilo je pitanje za Cara.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MARIJA MARINKOVIC (@majaamarinkovic)

To nije moguće, nije bila tako situacija. Moje i Majino druženje je krenulo kad se vratila iz Crne Gore i naša veza – odgovorio je on.

Šta se dešava u univerzumu, da se raspravljamo o ženi koja je bila sa dva najbolja druga, koja kaže da je glavni grad Španije Meksiko. Postoji sumnja da je bila sa dva čoveka istog dana. Šta se desilo u kosmosu – ubacio se Miki Đurčić.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели STANIJA DOBROJEVIĆ (@stanijadobrojevic)

Ja sam se naježila. Pitanje mi je strašno, ali i odgovor. Kakva god da je Maja, ona je bila trudna, radila je sve u njenoj moći da dođe u Janjuša. Uspela je samo da dobije pare od njega da abortira. Kad je bio svršen čin, tek je tad ušla u vezu sa Carem. Bila je trudna sa Janjušem. Grebala je i noktima i zubima da dođe do njega. Na kraju joj je samo poslao pare da abortira. Možda je Car osveta, možda joj se našao u trenutku. Maja je emotivno izlupana – dobacila je Stanija.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Tomic (@matora23)

Maja se stvarno osećala loše, mi smo došle jednom, bilo je šest ujutru, ona je bukvalno dva puta zaplakala. Rekla mi je da ne zna šta da radi, da se zaljubila u Cara, a desila joj se ta situacija da je abortirala. Meni ništa tu nije bilo jasno. Ja mislim da je bilo Janjuševo dete – ustala je Matora.

Ne stajem na Janjuševu stranu, ali Maja nije uložila toliko truda da kaže Janjušu koliko je ozbiljna situacija. Kad je shvatila da je zaista trudna, kontaktirala ga je samo dva, tri puta, on to nije ozbiljno shvatio. Ona je ovde zatrudnela, ja nemam nikakve veze sa tim – poručio je Filip.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marko Janjušević JANJUŠ (@mali_janjus)

Što se tiče trudnoće, kad sam izašao, drugi dan su me zvale tri devojke iz “Zadruge” da mi to kažu. Ja nisam prvo hteo da se javljam. Prvo nisam verovao u to. Ja i dan danas ne verujem u to. Takav osećaj imam. Ja ne kažem da nije. Ali ja sa njom nisam hteo da se viđam, taj odnos je trebalo da se završi kako god. Izašao sam. Jedna osoba je zvala da pomogne, jer ja nisam hteo da se vidim nasamo sa njom. Zamolio sam da neko bude u prisustvu, jer znam kakve su bile scene pre. Jedna osoba nam je pomogla da rešimo. Kad sam došao, ona je plakala, rekla da je to tako. Rekao sam joj: “Ako ti hoćeš, možeš da rodiš, ja ću da snosim sve što treba, ali ja neću da živim sa tobom, jednostavno neću”. Posle toga je bilo par dana, toliko i toliko treba, ja sam toliko dao. To je, što se mene tiče, bolje za sve – pravdao se Janjuš.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ