Svet

18 Avgusta, 2021 22:04

Maja Marinković otkrila! Ovo je prava ISTINA o PRETNJAMA!

Maja Marinković otkrila je pravu istinu o audio snimku koji je poput bombe odjeknuo na Instagramu.

Maja Marinković otkrila istinu!

Naime, juče je na društvenim mrežama osvanuo snimak na kojem Maja navodno preti devojci koja tvrdi da je ranije bila bliska prijateljica Marinkovićeve. Ovim povodom ekipa našeg portala kontaktirala je bivšu zadrugarku koja nam je ispričala šta se zapravo desilo i kako je došlo do ove jezive svađe.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MARIJA MARINKOVIC (@majaamarinkovic)

Ja tu devojku ne bih nazvala svojom drugaricom. Ona je bila devojka koja je mene podržavala u „Zadruzi 2”, tačnije bila je moj fan. Toliko me je gotivila da je na svom jutjub kanalu postavljala klipove o meni, ne znam da li ih je sad obrisala, slala mi je poklon za rođendan i izrazila je želju da me upozna – započela je priču Maja za portal Svet&Scandal i nastavila:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MARIJA MARINKOVIC (@majaamarinkovic)

-Kada sam izašla iz „Zadruge 2” odvela sam je na ručak, htela sam da je ispoštujem kao nekog ko me je podržavao. Tada smo se videle, slikale se i često se čule. Ona je mene prvenstveno volela zato što sam tada bila u jako lošim odnosima sa Lunom, ona je bila njen veliki hejter. Međutim, kada sam ušla u odnos sa Janjušem, ona me je osudila. Kada sam izašla iz „Zadruge 4” videla sam da je počela javno da me pljuje, vređa, izmšlja laži i da govori loše stvari o meni – kaže Marinkovićeva i otkriva da li je pokušala da stupi u kontakt sa tom devojkom i zatraži neko objašnjenje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MARIJA MARINKOVIC (@majaamarinkovic)

Ja sam je pozvala na telefon i rekla sam ‘Ćao, ovde Maja, htela sam da porazgovaramo i vidimo u čemu je problem’, jer zaista joj ništa loše nisam uradila da bi se ona tako ponašala. Spustila mi je slušalicu i onda sam joj ja snimila glasovnu poruku. To nije pretnja, nikakva, samo sam joj rekla, pošto me je već nazvala osobom kojoj treba stručna pomoć, da takve osobe ne odgovaraju za svoje postupke. Na tu poruku mi nikada nije odgovorila, ne znam šta hoće od mene, možda poput mnogih želi malo medijske pažnje ili je nešto drugo u pitanju zaista ne znam. Ništa ovde ne smatram pretnjom, samo sam joj rekla da pripazi na ponašanje jer je sve ovo predaleko otišlo – zaključila je Maja za portal Svet&Scandal.

AUTOR: MILENA JEREMIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ