Star

17 Avgusta, 2021 22:22

Maja Marinković PRETI bivšoj drugarici! Isplivao ŠOK snimak!

Nekadašnja prijateljica Maje Marinković objavila je Instagramu audio poruku i istakla da joj bivša zadrugarka preti.

Maja Marinković preti bivšoj drugarici!

Na snimku koji kruži po društvenim mrežama, Marinkovićeva ističe da je ova devojka nekada bila njen fan. Razlog zbog koga su se sukobile i prekinule prijateljstvo javnosti nije poznat, ali se u objavi nazvanoj „teror i pretnje Maje Marinković“ čuje da Maja jasno upozorava svoju nekadašnju prijateljicu da „povede računa“ o ponašanju.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MARIJA MARINKOVIC (@majaamarinkovic)

Sad ću ti reći jednu stvar. Možes slobodno da objaviš ovu poruku javno, s obzirom da se baviš sa mnom i mojim životom. Ja ne znam koji ti problem imaš sa mnom i šta sam ja tebi uradila da me ovako javno prozivaš, s obzirom da si ti ta koja je bila moj fan, a iz tebi poznatog razloga sada me pljuješ gde god stigneš. Ja ću ti samo reći jednu stvar, niti ti pretim niti bilo šta, ali nemoj da zaboraviš da sam ja dolazila kod tebe kući i da sam bila jako bliska sa tobom – pričala je Maja.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ꧁꧁GROFICA 👑 NALE ꧂꧂ (@natasha.jovanovich)

S obzirom da me nazivaš osobom kojoj treba stručna pomoć, a dobro znaš da osobe kojima treba stručna pomoć ne odgovaraju za svoja dela. Tako da ću ti samo reći da povedeš računa šta radiš, nemoj da se igraš mnogo, previše si se zaigrala, poručiću ti samo da ti to nije dobro. Sledeći put neću ovako lepo pričati sa tobom – glasilo je u poruci koju je Marinkovićeva poslala, a devojka ju je objavila na Instagramu.

FOTO: RAJKO RISTIĆ