Scandal

31 Jula, 2021 20:00

SCANDAL! intervju Ermina Pašović: „Jovana misica je PSIHIJATRIJSKI slučaj!”

Samo za SCANDAL! Ermina Pašović iznela je svoju istinu o svim zadrugarima! Kako kaže, najviše je razočarao Stefan Karić!

Ermina Pašović oplela po zadrugarima!

Kako se osećaš nakon Zadruge, ipak si ove sezone bila daleko iskusnija?

– Super se osećam. Prvi put sam izašla bez straha i sigurna u sebe, ove sezone mi je bilo mnogo lakše jer sam znala kako sve ide i kako treba da funkcionišem.

Mnogi su te osuđivali da manipulišeš, da si ušla pripremljena?

– Iskreno, to je tačno. Prošle godine sam ušla potpuno nespremna, nisam znala ni gde ulazim, niti s čim imam posla, nisam bila upućena u detalje, nisam imala pojma da postoje kazne. Zato sam ušla sada spremna. Desetak dana pre ulaska počela sam da istražujem i ušla sam spremna da bih imala ljude u šaci. Tako bih svaki put uradila, zašto da uđem nespremna. Svesno sam ušla kao komentator i radila ono što najbolje znam, a to je da manipulišem ljudima i spletkarim.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Stefan Karic (@karic___s)

Kako ti se ove sezone čini Karić? Prošle sezone si mu spremala pite, mesila hleb, pa su te i za to zezali…

– Ove sezone sam rekla da više nikom ništa neću spremati. Ispala sam čepulja, sluškinja, šlihtara… Svaka moja dobra namera je bila preokrenuta i zato sad nisam htela nikome da pomažem. Što se Karića tiče, to nije onaj isti dečko od prošle sezone. Ranije sam imala lepo mišljenje o njemu, bio mi je jako drag. I ove sezone je sve bilo OK dok se nije smuvao sa Jovanom misicom. Ona je onda počela da manipuliše s njim i da i te kako utiče na njega, na njegova raspoloženja, pa se on pokazao u najgorem svetlu! To je moje mišljenje… Iskreno, ja sam se pitala ko je on! On je za mene veliko razočarenje!

Ko je u stvari Jovana Ljubisavljević? Reci nam tvoje mišljenje…

– Za mene je ona psihijatrijski slučaj! Ja takvu osobu za svoje 34 godine nisam upoznala… Da ona toliko manipuliše, da laže, da folira, sve najgore… Da je inteligentna jeste, zato se može i služiti takvim stvarima. Ona je i prošle sezone trebalo da uđe, to znam pouzdano. I tada je išla na kartu da smuva Stefana jer je znala da je slab na misice, budući da mu je bivša devojka, takođe misica, nažalost preminula. Jovana je to čak u jednoj emisiji i izgovorila i potvrdila, ja sam bila u šoku! To je morbidno do zla Boga! Jako loša osoba koja samo kalkuliše, ja njoj ne verujem ništa, obična sponzoruša! Pljuvala je rođenog oca javno, kukala da je siromašna, a ovamo ima parfeme od ne znam koliko stotina evra… Sve što je rekla bila je dokazana laž, svaki put je bila demantovana klipom, ali je i dalje terala po svome!

A kako onda komentarišeš Osmana, Stefanovog oca, koji je napolju uporno branio?

– Pa on je podržavao i Ivu, i Šopićku dok mu je odgovaralo! Naravno da će sad i Jovanu podržavati do jednog momenta, sve dok njemu tako odgovara. Do pre neki dan bio je zahvalan Mići jer se našao Stefanu, a onda je počeo da ga pljuje! Osman igra rijaliti preko tastature, a sad sa Jovanom tera inat jer je ona takva kakva je. Ona je sa svima u kući imala problem, a on sad kao i Stefan tera inat što ne znači da neće doći vreme kada će javno promeniti mišljenje. Osman najviše voli rijaliti, on je neverovatan, čovek se sprda s ljudima. On je svestan svega kao i Stefan, ali tera svoje. Kod Osmana se nikad ne zna, a sad samo tera inat.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Janjus i Maja ❤️ (@maja_janjus_official)

Maja i Janjuš, šta se dešava s njima?

– Bože me sačuvaj, sloši mi se kad čujem njihova imena. Maja je luda pa je luda, to znamo. Janjuš je klasični folirant, on je sve iskalkulisao i namestio da bi se oprao! Po svaku cenu je hteo da dokaže da on nije nasilnik, a da je Maja psihopata. Zato se i pomirio sa njom, pa niko ne bi prešao preko onog njenog č*rečenja, a on se pomirio s njom i kao voli je. Namerno je iskoristio i naveo je da se ona pokaže kao psihopata koja ga je izazvala da bude grub prema njoj. On prvo gleda da li ga snimaju kamere, pa se okrene ka Maji, pa joj kroz zube kaže k*rvetino i ona onda poludi i skoči. Onda krene haos, ona ga grebe, ujeda… To je bila njegova taktika da se opere, kakva crna ljubav, on nju ne voli! Između rođenog deteta i v*gine, odlučio se za v*ginu! Katastrofa!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SHA (@nenadaleksicsha)

Tara i Ša? Jesu li oni iskreni?

– Fuj, gade mi se i jedno i drugo. Onaj njegov pokušaj pranja pred kraj rijalitija, kao on voli Ivanu… To je samo bio bedni pokušaj pranja, znao je on da se ne može oprati, ali bar pet odsto… Njega prevesla devojka od 20 godina, a on ima 40, to govori o njegovoj inteligenciji, užas i katastrofa!

Jel on njoj zaista dao 50.000 evra?

– Jeste dao, ja i Đedović smo ga iskompleksirali da to uradi. Pričao je da će on platiti njenu kaznu ako ga sačeka, a mi smo ga izložili da bude džek i da to uradi odmah. Udarili smo mu na kompleks i rekli mu ako joj veruje i zna da ga voli, što ne plati odmah i posle sat vremena zove ga drvo… Znali smo svi odmah da će platiti.

U kakvim si odnosima sa Gagijem?

– Sa Gagijem se još nisam čula, promenio je broj, ali javiću mu se u narednih par dana. Još sam u haosu, a ipak treba da se ispričamo malo duže. Samo sam se čula sa Markom, ali na kratko.

Hoćeš li ulaziti opet u rijaliti?

– Neću, ne mogu! Sin mi ima 15 godina, drma ga pubertet, pa ne j*be sistem! Moram biti uz njega!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nadica Kamel (@nadicakamel)

Da li je Nadica zasluženo pobedila?

– Da! Definitivno je zaslužila da pobedi! Ona je bila moj favorit, non-stop sam joj govorila da mora da pobedi, ona se smejala. Svi su me osudili zbog toga u kući jer je Nadica jako iritantna, ali mi je srce bilo puno jer je zaslužila da pobedi.

A zašto je zaslužila, koji su to njeni kvaliteti?

– Niko tamo nije iskren, kakva crna iskrenost. Nadica je rođeni rijaliti igrač, žena je iritantna i ona je toliko zla, ko da me je rodila, kunem ti se! Majke mi moje! Sve gleda da radi na kvarnjaka i kroz smeh, a fino ti ga zavuče. Za deset meseci ona nikoga opsovala nije, to cenim kod nje. Jeste vređala i ponižavala, ali nije psovala, a koliko je uvreda i psovki primila. Ako je ona glumila za stolom da sve to može da podnese, ona se samo smeje, međutim, znam da joj je teško, osami se, pokrije se onom dekom… Slične smo nas dve po karakteru, uvek sam videla kad joj je teško i ja je mnogo volim.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: GAJA