Star

15 Jula, 2021 21:00

Stefan Karić se ŽENI! Sprema TAJNO VENČANJE sa Jovanom Ljubisavljević?

Stefan Karić rešio je da se smiri pored svoje devojke Jovane Ljubisavljević.

Svadba na pomolu!

Kako portal Svet&Scandal saznaje, nakon što su napustili Zadrugu, njihova ljubav cveta pa nije ni čudo što već razmišljaju o zajedničkom životu i braku.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Stefan Karic (@karic___s)

Između Jovane i mene je sve u najboljem redu, odnos nam je sada bolji nego što je bio i nadam se da će biti još bolji. Planiramo lepu budućnost i zajednički život, za sada sve ide po planu. I svadbe će biti, još ne znamo kada, ali ako sve bude kako treba naravno da će je biti – otkrio je Stefan za portal Svet&Scandal i priznao da je ovoga puta i Osman zadovoljan njegovim izborom:

Osman je podržavao Jovanu i pre nego što sam ja ušao, tako da je sada prezadovoljan – rekao je Stefan koji se potom osvrnuo na odnos Tare i Ša:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tara Simov (@tarasimov)

Prokomentarisao bi samo Ša, on je dobar momak, pokazao je da nije stipsa što je za mene najbitnije. Kad god je nekome nešto trebalo on je bio tu. Što se njega i Tare tiče, on je dokazao da je voli, e sad ne znam koliko je ona spremna na sve to, ali im želim svu sreću – kaže bivši zadrugar i otkriva u kakvim je odnosima sa Mirkom Šijanom i da li je tačno da je njihovo prijateljstvo završeno zbog Bojane Rodić:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Мирко Шијан (@miresijan)

On se dečko zaljubio, devojka mu je trudna, onako malo se i povukao. Naravno da smo dobri, čuo sam se i sa njim i sa Gocom pre nego što sam ušao u rijaliti. Nismo se čuli sad kada sam izašao, ali sam se raspitivao i on je dobro i Bojana je dobro, očekujemo prinovu uskoro – zaključio je Stefan za portal Svet&Scnadal.

AUTOR: MILENA JEREMIĆ

FOTO: E-STOCK