rialda tuži stefana
Star

December 17, 2021 21:00

By

Rialda TUŽI Stefana Karića! Spremna i na Osmanove PRETNJE!

Rialda je odlučila da okrene novi list i da se obračuna sudskim putem sa svakim ko je uvredi. Prvi na tapetu našao se Stefan Karić koji je, da bi zaštitio svoju devojku Jovanu, optužio Rialdu kako je imala intimne odnose sa Filipom Carem.

Rialda tuži Stefana Karića!

Kada se u Zadruzi povela tema, oko toga ko je devojka koja je pre ulaska u rijaliti spavala sa Carem, izražena je sumnja da je to bila misica Jovana. Stefan Karić ko poparen je ustao i rekao da je ta devojka zapravo Rialda. Ona se odma posle ovih njegovih reči oglasila, da će zbog takvih optužbi morati da ga tuži, a da će Stefan na sudu morati da dokaže sa kim je ona to spavala – objašnjava jedna od pevačicinih drugarica za Star i nastavlja.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Stefan Karic 🧩 (@karic___s)

Ma Rialda neće više da ćuti i guta laži o sebi, da prikriva Maju Marinković koja joj nije ni drugarica. Neće. Zato je odlučila da prekine ćutnju i angažuje advokata. Prvi na tapetu je Karić. Neće se smiriti dok mu ne uzme novac zbog laži koje je izgovorio na njen račun. Rialda se mnogo promenila, pogotovo posle onog incidenta koji je imala sa Kenanom. Zna i sada da je sada neće ostaviti na miru ni Osman ni Stefanovi fanovi, ali baš je briga želi da skine ljagu sa svog imena i dokaže da nije ona ta devojka koja je imala s*ks sa Carem, već Maja Marinković.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ

FOTO: GAJA