jovanu šokirala
Svet

October 17, 2021 21:00

By

Osman preti Jovani: „Ako ODEŠ iz naše kuće ZABORAVI na Stefana”

Jovana Ljubisavljević, po ulasku Stefana Karića u “Zadrugu”, ostala je da živi na Zvezdari u vili njegovog oca Osmana. To je bila Stefanova želja, kao i želja njegove porodice, ali pošto se Jovana u međuvremenu predomislila i htela da pređe kod svojih, Osman joj je zapretio.

Osman preti Jovani!

Jovana se oseća nelagodno, živi sa Stefanovim ocem i njegovom ženom u kući pored sopstvenih roditelja. Ona njih kratko zna, za nju su oni još uvek stranci. Bilo joj je neugodno i kada je Stefan bio tu, pa su delili krov sa njegovom porodicom, a kamoli sada. Jednostavno se ne oseća dovoljno slobodnom. To nije njegova kuća, ona je faktički u gostima i uželela se svog doma. Predložila je Osmanu da pređe kod svojih dok Stefan ne izađe iz rijalitija, ali on nije hteo da čuje za to. Rekao joj je da im neće biti podrška ako to uradi, jer Stefanova želja je bila da ga čeka u njegovoj kući – kaže Jovanina drugarica za Svet i dodaje:

Njoj tamo ništa ne fali, samo nema slobodu. Stalno mora da objašnjava gde ide, šta radi, neprijatno joj je da pozove drugarice u kuću, ne želi da smeta. Kada hoće nešto da spremi, oni joj kažu da se ne opterećuje da će naručiti hranu. Ako izađe u grad, gleda na sat do kada će ostati, da li je kasno, da ne pomisle ljudi šta ona radi i s kim je… Oni se lepo slažu, ali Jovana nije opuštena i srećna tamo – zaključila je drugarica.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: RAJKO RISTIĆ