Star

6 Septembra, 2021 16:00

Misica Jovana Ljubisavljević u STRAHU od s*ksi Zadrugarki! Boji se da joj ne pokvare planove za BRAK sa Karićem!

Stefan Karić je napolju ostavio devojku Jovanu Ljubisavljević koja se povodom Stefanovog učešća oglasila i u iskrenom razgovoru otkrila kako je podnela njegov ulazak i razdvojenost.

Misica Jovana Ljubisavljević u strahu!

To je bilo iznenađenje i za njega i za mene. Još uvek sam u šoku. Sve se odigralo bukvalno 24 sata pred sam ulazak, i manje. To je bila takva frka i jurnjava da se spakujemo, da operemo neke stvari, da provedemo još malo vremena. Ja još uvek nisam svesna, kod kuće sam na strimovima, pratim – započinje misica.

Razmišljali smo zajedničkim snagama šta je najbolje, što po njega, što po našu vezu, što po zajedničku budućnost. Doneli smo zajedničku odluku da bi to bio neki novi, sigurniji početak, s obzirom da se prošle godine nismo proslavili što se tiče novca. Em što je test za našu vezu što se tiče razdvojenosti, stvarno smo svesni da nam je ljubav jaka i da će to uspeti. Kada sve prođe krenućemo u neke ozbiljnije vode – kaže bivša zadrugarka.

Na pitanje da li je njihova ljubav dovoljna jaka i da li se plaši potencijalne prevare, budući da okolnosti u rijalitiju često dovedu do pucanja veza sa partnerima koji su van rijalitija, odgovara ovako:

Ne plašim se zaista. Jer nakon Zadruge 4 i paklenih 5 i po meseci ne znam šta može da me uplaši. Devojke su lepe, vidim druželjubive su jako… Neke su već uspele da budu jako blizu nekim muškarcima. Mislim ja znam kako to tamo ide, ljudi zaborave na kamere, ali ko je kakav, to se vremenom vidi. Treba da se ponaša normalno, on poznaje dosta ljudi, ali dobro zna koga ima pored sebe i ne plašim se. Sve je okej – priča Jovana, pišu Kurir i Pink.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: RAJKO RISTIĆ