Bivši muž Sanje Marinković
Svet

July 7, 2022 23:00

By

Sanja Marinković razbesnela Osmana Karića a on joj žestoko uzvratio: Da si naučila, sad bi imala muža…

Voditeljka Sanja Marinković ponovo iznervirala gosta emisije

Osman Karić žestoko opleo po voditeljki Sanja Marinković, zbog tretmana koji je priredila njegovog budućoj snajki Jovani Ljubisavljević u emisiji ,,Magazin in“ piše SCANDAL!

Pročitajte: Aleksandra Subotić žestoko oplela po voditeljki – Sanja Marinković vređa i ponižava žene

jovanu šokirala

Rajko Ristić

Sanja Marinković dobila prozivku od Osmana Karića

Voditeljka emisije ,,Magazin in“ Sanja Marinković nedavno je imala još jedan u nizu lapsusa, pa je tokom snimanja potkačila devojku Stefana Karića, Jovanu Ljubisavljević. Naime, Sanja, kako navodi SCANDAL! nije pazila na svoj rečnik, što se nije svidelo Stefanovom ocu, Osmanu Kariću, koji se oglasio i Marinkovićevoj imao da poruči samo jedno.

Pročitajte: Oglašavanje Osmana Karića potreslo javnost – Otac Stefana Karića posle svega otkrio razlog njegove propasti

Osman nije krio da je ljut na Sanju, jer je imala loš pristup i tretman prema Jovani, pa ju je preko društvenih mreža, kako on to samo zna, potkačio i iskritikovao, pa spomenuo i njen brak.

– Ironična, prepotentna, za novinarku jeste, ali za ljubav nije elokventna. Za ljubav nema škole. Jednostavno, ljubavi se spoje kad se dvoje vole. Da si to naučila ne bi sada sama ti kod kuće čučila. Imala bi muža ili neku vezu. O muško-ženskim odnosima često zamenjuješ tezu – napisao je Osman u svom stilu na Instagramu i dodao:

– U ljubavi budi ti optimista. Nemoj biti, Sanjice, muški ti šovinista.

AUTOR: SVET

IZVOR: SCANDAL

FOTO: Rajko Ristić