rialda čeka sudsu presudu
Star

November 4, 2021 19:00

By

Rialda čeka SUDSKU PRESUDU protiv Kenana! „On je pao na pod UTICAJ opasnih fanatika”

Nakon što je doživela fizičko nasilje od strane bivšeg dečka Kenana Tahirovića, Rialda Karahasanović samo za Star otkriva pravu istinu o dramatičnom danu. Pevačica nam je rekla i koga će još goniti na sudu pored Kenana i apeluje da sve žene moraju da prijave nasilje.

Rialda čeka sudsku presudu!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kenan Tahirovic (@insta.kenan)

Da li si se čula sa Kenanom?

-U komunikaciji nismo, naravno, niti će je biti posle svega, ne želim da čujem za njega, a ne da komuniciramo. Sve je eskaliralo na najgori mogući način, on je očigledno podlegao uticaju tih fanatika, to su ljudi koji su izmišljali sve i svašta o meni, čijim se teorijama on i vodio. Ja sam tome mogla da stanem na kraj i da nakon prve svađe odmah stavim tačku, imala sam više prilika za tu tačku, ali nisam to uradila, jer sam ga volela. Htela sam da izvučem maksimum i od našeg odnosa napravim ono što nikad nije ni bilo.

Hoćeš li ga goniti na sudu?

-Pokrenuo se postupak, pokrećem i postupak za te njegove stranice koje su mene hejtovale, vređale i izmišljale. Ne bih mnogo o tome, jer će sud na kraju reći šta i kako. Ja apelujem na sve žene da ne trpe nikada, ni fizičko, ni psihičko nasilje.

Kenan je izjavio da mu smeštaš priče kako bi imala marketing?

-Ja nikada ne bih išla u krajnost, rekla sam onako kako se desilo i stavila tačku, ali nakon njegove izjave da ja to radim radi marketinga zbog projekata koje sam pokrenula, to su jeftini trikovi i poeni, ne znam zašto to radi. Mene moja majka nije rodila da se neko prema meni ponaša kao prema smeću. Ne želim da dozvoljavam takve stavri, zato je sada sve ovako kako jeste.

Da li su te zvale kolege da te podrže?

-Jesu, jako puno prijatelja i saradnika mi se javilo, lepo je čuti lepu reč u moru svega toga. Čitala sam komentare kako sam lažov, kako izmišljam sve to, tako da mi je podrška značila. Ne može ništa da prođe preko noći, ne može ništa da ti umanji razočarenje. Prođe sve, i udarac i modrica, reči tu i tamo izblede, ali razočarenje koje doživiš od nekoga koga si smatrao nekim idealom u svojoj glavi, e to ne prolazi.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sandra Rešić (@sandra_resic)

Zbog čega si razočarana u Sandru Rešić?

-Ovo mešanje između Dalile i Dejana i Cara, ponavlja isto, a zna kako je prošla napolju zbog Tare i Ša. Njen fokus je sa muzike otišao u potpuno nekom drugom pravcu, zašto i kako, možda je ona to prepoznala u sebi, okej. Da sam tamo, ja bih joj rekla da više gleda sebe i svoja posla. Ne treba da bude tetka sa cigarom i kafom i da gleda ko je šta rekao.

Zbog čega nisi podržala njenu vezu sa Markom?

-Nije istina, ja sam joj na žurki kada sam pevala pokazala očima na njega, i ona je bila u fazonu da nema ništa od toga. Ja sam joj gestikulacijom pokazala da mi je to u redu, tako da ne znam odakle to da je nisam podržala. Ja podržavam njenu sreću, samo sa muškarcima mora oprezno, pričam iz ličnog iskustva.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official)

Kako komentarišeš odnos Dalile i Dejana?

-Što se tiče tog razvoda i tog skrnavljenja braka, to mi je takav šund. Dalila pravi cirkus od sebe, Dejan isto, sve mi to tako izgleda veštački, sve mi je užasno. Sve i da su imali sve te neke probleme koje kažu da su imali, pa to se rešava kod kuće, ne u rijalitiju. Meni je cela ta priča u paketu odvratna.

Veruješ li da je Car zaljubljen u Dalilu?

-Ne znam šta bih ti rekla, Car može da bude zaljubljen u nekoga, ali su njemu oči na petsto strana. Otprilike znam kako on razmišlja, e sad da li je zaljubljen, ja mislim da ga kompletna situacija radi, on voli tenziju, voli drame, ali na šta će to da izađe, nemam pojma. Ne verujem da je sa Daliline strane iskreno, meni to tako izgleda.

Kako komentarišeš pomirenje Zole i Miljane?

-Izvini, ja to da komentarišem ne mogu, meni je to van svake pameti. Ja Zolu volim, on mi je simpatičan, sa njim nikad nisam imala ružnu reč, ali Miljana, to mi je ispod mog nivoa inteligencije, i taj odnos njihov, katastrofa.

Poznaješ li Irmu, šta misliš o njoj?

-Da, znam je, radile smo jednu proslavu u Bihaću, i ona je tada nastupala, ne znam je sada nešto ekstra dobro, ali mi je simpatična.Volim ljude koji imaju svoje mišljenje, vidim da ona kaže svakome sve, ne boji se da iznese svoj stav i to mi je super. Ne znam kakav je ona zaista čovek, ali ovo što znam i što vidim, nemam loše mišljenje o njoj.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marko Janjušević JANJUŠ (@mali_janjus)

Kako komentarišeš Janjuša?

-Ja sam uvek pričala da je on mnogo zanimljiviji kada je sam, kada nije u vezi ili nekoj priči. Meni je on super sada, dok se ne zakači za neku, kao gledalac volim njegov humor, šale, kreativan je i tako treba da ostane. Katastrofa je kada je u onim paranojama, sa Majom ono čupanje, razvlačenje, ne pristaje mu, to mi je gadno.

Koga će Majin ulazak poremetiti?

-Svi će biti poremećeni Majinim ulaskom. Ona će ih sve poremetiti, mada ni njoj neće biti jednostavno, biće u trouglu, Mensur, Car, Janjuš. Ne znam kome će da bude najteže, da li Maji, da li Caru, da li Janjušu, ali nikome neće biti svejedno. Tada će početi rijaliti.

Podržavaš li Mensurovu vezu sa Milicom?

-Ja ne znam ni kako da komentarišem tu vezu. Ne znam iz kog razloga je devojčica koja je maloletna ušla u rijaliti, kako su joj dopustili roditelji. A, tek da ne pričam o pravljenju bebe na takvom mestu. Izgledaju mi jako jeftino, ta priča mi je bezveze, evo, kad ne znam šta da kažem koliko mi je to sve, pa katastrofalno. Ne znam koliko ona uopšte zrelo može da razmišlja, a vidimo da ne može, ne znam, ispod nivoa mi je da komentarišem.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tara Simov (@tarasimov)

Jesi li se čula sa Tarom pre ulaska?

-Ne, nisam ja u kontaktu sa Tarom, nemam ni o čemu da pričam s njom, unutra smo bile okej, ali ništa sad specijalno. Vidim da je imala neku pričicu sa Matejom čim je ušla, ali poznajući Taru, nikad ne znaš šta planira i kog keca u rukavu ima, ona može čas posla da se okrene naopačke.

Da li misliš da će Ša da uđe u Zadrugu?

-Da je pametan, on nikada više ne bi ušao u rijaliti, ali možda ga njegov ego trip odradi, pa će ući da se nešto dokazuje ili prepucava sa njom. Mada od kada su se razišli, koliko sam upućena, nije bilo nekih burnih momenata. Da li će da se pomire ako on uđe, ne verujem, ali tek je sve počelo, tako da od njih sve i svašta može da se očekuje. On bi trebalo da se bavi sada muzikom, da spasava karijeru, ne da ulazi u rijaliti.

Zbog čega si i ti pokrenula modnu kolekciju?

-Davno sam imala kolekciju svojih kupaćih kostima, još dok sam živela u Sarajevu, i nakon tih nekih problema, mislim na finansijsko stanje, to je stalo, a onda sam tokom učešća u Zadruzi rekla da ću opet da se aktiviram na tom polju, ali da ću malo da proširim asortiman. Čekam da se to proširi, da se izreklamira sve to i mislim da će biti super priča, radujem se.

Jel ti smeta što mnogi kažu da si iskopirala Milicu Kemez?

-Ja sam sa njom tokom rijalitija još pričala o tome. Ne verujem da ona to misli, svako ima svoju sreću, niko ničije ne može da oduzme. Ja sam Milici pružila podršku kada je ona to uradila, i ona je sada meni, tako da to je to. Nema zle krvi, niti konkurencije između nas dve.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: GAJA