Svet

19 Oktobra, 2021 20:00

Bivši muž DOKUSURIO Rialdu: „Uzela mi je 60.000 EVRA”

Nakon skandalozne svađe sa Kenanom Tahirovićem koja je eskalirala u fizički obračun, isplivale su žestoke optužbe koje je na Rialdin račun izneo njen bivši muž Alija Lokvančić.

Bivši muž dokusurio Rialdu!

Naime, on je jednom prilikom ispričao da je finansirao Rialdinu karijeru, estetske zahvate i da je ispunjavao sve njene hirove.

 

View this post on Instagram

 

Објава коју дели Rialda (@queenrialda)

Hvala Bogu pa moji roditelji imaju nekoliko nekretnina od kojih naplaćujemo kirije, tako da imamo pristojan život. Jadnica je sama izabrala „nasilnika i kriminalca“ i istom tog tog košala skoro 60.000 evra uloženih u samu karijeru. Sećam se dobro nje i proplakanih noći, u vreme njenog TV takmičenja radi grudi koje su joj „visile do pupka“. I taj zahvat je jedan od živih dokaza mog ulaganja u njenu karijeru. Prva pesma, te spot u Dubrovniku, pa onda još tri singla sa spotovima stižu nakon toga. Stiže zima i Rialdina USA turneja. Odlazi u Ameriku, putuje, šopinguje i malo nešto otpeva dok ja uplaćujem iznose koji su joj bili potrebni da bi tamo preživela, a usput uplatila i za koji lajk i za kojeg pratioca. Posla, zarade i karijere u tim momentima nema. Gospođa se vratila 7. marta, a dan kasnije ja bivam uhapšen. Idealna prilika da ostane sama u kući i dođe u posed novca od kirija. Iz restorana je uzela pare mojih roditelja 4.500 evra, pa je zvala mog druga i na laži da su meni potrebne od njega dobila 1.000, zatim od drugog prijatelja na isti način 250, te onda od udruženja golubova dobila isplatu od 1.100. Na sve to imala je na raspolaganju moju bankovnu karticu sa koje je skinula jako dobar iznos – rekao je svojevremeno Rialdin bivši muž za Svet i dodao:

 

View this post on Instagram

 

Објава коју дели Rialda (@queenrialda)

Teretim se za navođenje na prostituciju u Nemačkoj, gde je ona legalizovana, kao i za pranje novca. Pare od prostitucije Rialda je uredno zajedno sa mnom dizala, trošila i ulagala u sebe. Dokazi su u tužilaštvu. Podržala me je prva dva meseca mog zatvora, dolazila je sedmično na 15 minuta, platila 100 evra bonova u kantini, a zatim odlazila u Beograd kako bi vodila svoj paralelni ljubavni život. Nakon festivala u Vodicama, od njenih saradnika sam dobio potvrdu da je u vezi sa poznatom kompozitorkom. Dok sam kupovao njene srednjoškolske diplome, vozački ispit i otplaćivao joj bankovni kredit, finansirao školu pevanja i mnogo toga još bio sam dobar – zaključio je on.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: GAJA