Star

1 Septembra, 2021 18:00

Rialda otkriva: „Kenan mi je uzeo sve PARE!”

Rialda je dugo ćutala o svom intimnom životu sa Kenanom, a sada je za Star otvorila dušu i otrila njihove tajne planove za brak i bebu, ali i oko čega se najviše svađaju.

Rialda otkriva detalje veze sa Kenanom!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Rialda (@queenrialda)

Kenan i ti sada živite zajedno, hoćete li kupiti stan?

-Živimo zajedno, i razgovarali smo o kupovini stana, do kraja godine rešavama nešto oko poslova, ali od sledeće godine imamo plan da se skućimo i kupimo stan. Planiramo budućnost, mi smo o tome dosta pričali i sada ćemo sve to da realizujemo.

Koliko se razlikuje Kenan iz rijalitija i sad napolju?

-Sada je mnogo pričljiviji, ako se nešto pokačimo to odmah i rešavamo. Opušteniji je i komunikacija je mnogo bolja. Nisam se plašila kakav će on biti napolju, ali sam ja tamo govorila da ja ne bih mogla napolju da živim takav život da sa nekim razgovaram, a da ne mogu da rešim problem, ja ne volim da stvari guram pod tepih.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Rialda (@queenrialda)

Oko čega se svađate najčešće?

-Oko sitnica, oko kućnih stvari, ako je u kupovini što nije kupio nešto, ili ko će da baci smeće. Mi smo krucijalne stvari razrešili odmah po izlasku i sada stvarno nemamo razlog za nešto krupnije, da se posvađamo ne znam koliko, baš banalne, svakodnevne rasprave koje imaju svi.

Jel ti ostavlja prljave čarape po stanu?

Kenan je picajzla, nemam tih problema. Vrlo je pedantan i vodi računa o svemu, od velike mi je pomoći, jer nekad ne stižem da sve pospremim i onda je on tu da mi olakša. Lak mi je život sa njim i lep.

Ko više troši?

-On je racionalniji, ja sam više za ove praktične stvari. Ja sam i pre rijalitija bila od danas do sutra, lako ću, zaradiću, ali sam u rijalitiju naučila da kako treba da štedim. Kenan na primer više voli šoping od mene, ali on i tu ume da bude vrlo racionalan. On je zadužen za raspoređivanje novca, on je finansijski direktor.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🌟 Kenan Tahirovic 🌟 (@insta.kenan)

Pričali su da koristiš Kenana zarad plasmana?

-Jeste me to pogađalo, ne mogu da kažem da nije. Klimakterične tetke imaju razne teorije. Ja nisam imala percepciju kako oni na sve to gledaju. Mene povređuje ono što oni ni u jednom momentu ne vide baš nijednu dobru moju stranu, nisu dopustili da vide bilo šta dobro. Meni Kenan nije trebao za opstanak u rijalitiju.

Sumnjali su u vašu vezu jer niste imali s*ks…

-On i ja smo imali isti stav po pitanju toga, ali neću da imam prvi s*ks u prostoriji sa 50 ljudi ili po kupatilima gde ti ulaze, kucaju na vrata… Da je bilo teško da se obuzdamo, bilo je teško. Ne kajem se što nismo imali s*ks unutra, jer sam ja želela da se to desi na adekvatan način, kao i Kenan. I uopšte me nije razočarao kada smo izašli, ni malo. Znala sam da će biti ovako, prosto osetiš tu energiju.

Jel pokušava neko da vam uništi vezu?

-Kako ne, svaki dan pokušavaju. Od toga kako je on u Sarajevu, a ja u Beogradu, pa šalju meni poruke kako je on sa drugom, njemu kako sam ja sa drugim. Mi nismo osuđeni da budemo 24 sata zajedno, niti možemo, jer svako od nas ima obaveze, i ne znam zašto je to nekome čudno. Evo, počinje nova sezona Zadruge, pa će nas ostviti valjda na miru.

U kakvim si odnosima sa Matorom?

-Nismo ni u kakvom odnosu, tamo mi je bilo jako čudno što su stalno potencirali kako mogu da se družim sa njom, a ona radi ovo i ono, i onda kada sam izašla napolje videla sam na koji način je komentarisala moju vezu. Ja sam nju smatrala za prijatelja, iako je ona izrazila neke simpatije prema meni.

Rekla je da ćeš biti njena čim ostaviš Kenana?

-Dobro, ja mogu da raskinem sa Kenanom i sa još njih pedeset, može i ona da se baci na osvajanje, ali to se neće desiti ni za tri života. Ja sam to i unutra kristalno jasno rekla. Eto, ona i sad pokušava da pravi temelj na osnovu te priče. Ja sam sa Sanjom imala loš odnos, jer sam bila Matorin prijatelj, a sada imam jedan od najbližih odnosa upravo sa Sanjom. Što se tiče njihovog odnosa nijedna tu nije ispravna.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sandra Rešić (@sandra_resic)

A šta zameraš Sandri?

-Sandra se malo pogubila, ona i ja smo sa istim ciljem ušle, ali ona se pogubila zbog druženja sa Markom Đedovićem, kome je bio posao da se uvuče gde treba kako bi izvukao informacije. Žao mi je što se upetljala u neke priče koje joj na kraju ništa dobro nisu donele. Veći fokus je stavila na te neke ljude, umesto na sebe. Ona se meni unutra kao i napolju pokazala kao prijatelj i ja nju volim, ali mislim da se kaje što je ostavila utisak komentatora.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Ljubisavljević (@ljubisavljeviceva)

Kako komentarišeš vezu Karića i Jovane?

-Čula sam da su pokrenuli jutjub kanal, šta znam, ako je njima lepo, meni ništa to ne znači. Jovanina priča da je napaćena devojka je prošla pa je osvojila četvrto mesto. Možda sam i ja sada svesna koliko smo svi mi doprineli tome da bude žrtva. Ona je sve to planski uradila, ceo rijaliti, ali ima prava na to, svako se snalazi kako hoće. Osman je napadao mene, a mora da bude svestan da sam ja pričala samo ono što je Stefan govorio. E sad, što je Stefanu kasnije bilo krivo što je sam sebi uskočio u stomak, to je već njegova stvar.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MARIJA MARINKOVIC (@majaamarinkovic)

Šta se dešava sa Majom i Carem?

-Ludilo! Oni koji znaju Maju su još unutra pričali da će na kraju biti sa Carem. Meni je to bilo nerealno, jer je ona onoliko lupala glavu o zid. Prešaltala se na osobu za koju je tvrdila da joj je najbolji prijatelj. Ja sam se videla sa Minom i tu je bio Janjuš, uopšte mu nije pravo zbog Cara, jer ga je smatrao drugom i baš je razočaran u njega! Pa, Janjuš je taj koji je odveo Cara u to etno selo, da tamo spava, i onda on tu dovodi Maju. Car i Maja se možda spremaju za sledeću sezonu, ne znam šta im je u glavi, to su osobe koje ne umeju dalje od tog domena, njima je život rijaliti.

Ima li šanse da se pomire Ša i Tara?

-Oboje su poremećeni, ja jedan deo mogu da pripišem Tarinim godinama, ona je mučenica, nije u vinklu, i možda treba da joj damo neki oprost. Ali, on čovek ima 40 godina, a ponaša se kao balavac i iskompleksirani pubertetlija. On je patološki lažov, mislim da njegova reč nema nikakvu težinu. Skoro je neko slikao njegovog oca kako se vozi u javnom prevozu, radi kao čuvar, a on plaća nečije hirove i rasipa se. Ša plaća nečiju ljubav, plaća da neko bude pored njega, pa to je odvratno. On je toliko pao i nikad više neće moći da se vrati na staro.

Ti si već nekoliko godina na estradi, jel te muvao neko od pevača?

-I da jeste ja sam možda to negde potisnula, jer nikada nisam odgovorila na ta udvaranja. Možda je bilo, ali ništa značajno. Ne vidim ja sebe pored muzičara, a nema na estradi neko za koga bih rekla da je baš dobar frajer da me zainteresuje toliko da obratim pažnju.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ / RAJKO RISTIĆ