Svet

December 8, 2023 09:00

By

Više nije tajna: Anita zavela poznatog, oženjenog pevača, viđali se dok je bila s Matorom

Dečko Anite Stanojlović bio i oženjeni pevač

Anita Stanojlović radi sve kako bi se pomirila sa Jovanom Tomić Matorom, a papire za razvod braka odbija da potpiše. Kako piše Svet Matea Car nije jedina osoba sa kojom je Anita varala Matoru. Jedno vreme, dečko Anite Stanojlović je navodno bio i jedan oženjeni pevač.

Dečko Anite Stanojlović svet portal svet

Rajko Ristić

– Anita se po izlasku iz Zadruge dopisivala sa mnogim momcima, valjda se preispitivala da li zaista voli žene ili treba da ostavi Matoru. Međutim, kada joj je Jovana ponudila svadbu, ona je pristala jer se ponadala da će steći zakonski materijalnu sigurnost i imovinu. Jovana je novčano dosta pomogla i njoj i njenoj porodici, ali Anita se s vremena na vreme viđala sa jednim pevačem, koji je oženjen i on je njoj davao dosta para. Naravno, nije ona bukvalno naplaćivala se*s, ali joj je on davao da kupi šta hoće, ugađao joj je i bio široke ruke.

Pročitajte Anita bila primorana da se uda za Matoru – Ovoj osobi je na dan venčanja kroz suze sve otkrila

– Dok su bili u toj nekoj kombinaciji ona mu je jednom tražila veću svotu novca da vrati neki dug, a kada joj je on rekao ‘Neka ti da muž’, misleći na Matoru, Anita mu je zapretila da će sve reći njegovoj ženi. Mislim da je tad dobila novac i da se više nikad nisu videli. Znam da se jednom videla sa njim i nakon svadbe sa Matorom – tvrdi izvor blizak Stanojlovićevoj.

Dečko Anite Stanojlović svet portal svet

Ata images

Pevačica tradicionalne muzike i bivša zadrugarka Milica Dugalić nedavno je tvrdila da je Anita bila trudna sa pevačem Jocom Stefanovićem, što je on demantovao.

Pročitajte Istina o vezi Anite i Joce Stefanovića nije mogla dugo da se krije – Pevač sve priznao 

– Ja sam čula davno da Anita juri ove sa lovom. S obzirom na to da je njen um plitak i da ne može da zbari neke frajere, ona je našla Matoru koja je srčana i koja je pre svega dobar čovek. Empatija je kod
nje vrlo izražena, a onda je ova podmukla devojka iz provincije to iskoristila, kao što je mislila da će iskoristi ranije neke druge stvari… Evo na primer, ja sam čula da se ona letos muvala sa Jocom Stefanovićem. I da je tu bilo još svega nečega, da je imala neki zahvat u bolnici jer je doživela neke druge stvari. Ona će sama reći šta se dešavalo – rekla je Milica.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES