pomirili se tara i ša
Scandal

23 Avgusta, 2021 09:46

Tara traži ZABRANU PRILASKA za ŠA! „Leči se psihopato!”

Tara Simov otkrila da je pokrenula postupak za zabranu prilaska protiv bivšeg dečka Nenada Aleksića Ša. Tara Simov odlučila je da sve što joj je njen bivši dečko, Nenad Aleksić Ša pričao i pisao iznese u javnost.

Tara traži zabranu prilaska za ŠA

Ša je gostovao u emisiji „Narod pita“ gde je govorio o Tari i detaljima iz njihovog odnosa, a ona je odmah potom sve objavila na Instagramu.

U jednom trenutku Tara je spomenula i reperovu bivšu suprugu Ivanu Aleksić, koju je Ša takođe spomenuo tokom gostovanja, a potom otkrila i da je pokrenula postupak za zabranu prilaska!

– Meni si rekao da si se oženio da bi preboleo Dariju i da svoju suprugu nikada nisi voleo i da je to bio formalan brak i tebi bezvredan. Sram te bilo! Svako ko je otišao od tebe se spasao! – napisala je Simova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana (@_ivv_)

Rekla sam mu da me ostavi na miru pre emisije. Danima me uznemirava porukama i izlazi sa osobama koje zna preko mene – nastavljala je Simova.

Ja se tresem i lečim od tebe. Razboleo si me, bolesniku. Nema života u meni. Psihopato, leči se i nađi novu žrtvu – dodala je Tara i potom otkrila i da je podnela postupak protiv bivšeg dečka.

Pokrenut je postupak i za zabranu prilaska – ostavi me na miru više – napisala je Tara na Instagram storiju, prenosi Mondo.rs.

FOTO: RAJKO RISTIĆ