Vesna Zmijanac o Ninu Rešiću svet portal svet
Svet

October 18, 2023 11:45

By

Nakon 16 godina isplivala istina o aferi Vesne i Nina Rešića: Reči ćerke Sandre lede krv, grobnica otkriva istinu o pevaču

Afera Nina Rešića i Vesne Zmijanac i dalje pod velom misterije

Dugo se spekulisalo o navodnoj aferi pevačice Vesne Zmijanac i pokojnog pevača Nina Rešića. Dokazi nisu postojali, po gradskim kuloarima se pričalo da su se viđali, ali ni jedna ni druga strana devedesetih, kada se informacija pojavila, nije demantovala, a ni potvrdila ove navode. Afera Nina Rešića i Vesne Zmijanac još uvek intrigira jasvnost a evo šta je rekla njegova ćerka Sandra kao i bivša devojka Vela koja ih je  navodno uhvatila u prevari.

I dugogodišnja devojka pokojnog pevača otkrila je svojevremeno kako je uhvatila Nina i Vesnu zajedno.

Pročitajte Pevačica otkrila sve detalje – Zorica Marković pomogla Sandri Rešić jer je bila u vezi sa Ninom

– On je sa našim kumom kompozitorom Pericom izašao iz našeg stana, navodno na koncert Dragane Mirković. Kao i uvek ispratila sam ih na vratima rečima: ‘Nemojte vas dvojica negde da šarate.’ Nakon nekoliko sati dobila sam anonimni poziv: ‘Muž Vam je u hotelu sa Vesnom Zmijanac i kumom.’ Sela sam u auto i otišla na lice mesta. Čuvar me nije pustio, a Nino je iskoristio taj trenutak i sakrio se iza kanti za đubre, ali je na stolici visila njegova jakna i čaša sa viskijem.

– Stigla sam do stola i ne obraćajući pažnju na Vesnu Zmijanac koja je pušila i tendenciozno me posmatrala upitala kuma: ‘Zar vi niste na koncertu Dragane Mirković? Gde je moj muž?’ Videvši da me kum ignoriše, bacila sam sto na sve njih. Naravno, čuvar me izbacio. Posle su mi se kockice spojile. Kum je bio paravan, Vesna Zmijanac i Amir su se mesecima viđali – pričala je svojevremeno Vela ali je ipak ostalo sve samo na pričama.

Pročitajte Dirljiva uspomena na oca – Nikad viđena fotografija Sandre Rešić i Nina tera suze na oči (foto)

Pre nekoliko meseci isplivala je i njihova prva zajednička fotografija i to sa jednog slavlja, na kojoj vidimo kako Vesna peva, a Nino je drži za ruke.

Ćerka Nina Rešića, zadrugarka i pevačica Sandra Rešić, i sama je potvrdila da je Vesna bila najveća ljubav njenog oca.

Afera Nina Rešića i Vesne Zmijanac

Zoran Jakšić

– Nisam čula za njenu biografiju. Ne znam da ni je napisala. Ja iz Ninove priče, ono što ja znam, i što mi porodično znamo, opet kažem, od njega, jeste da je Vesna bila njegova najveća ljubav i da su se oni mnogo voleli. Zašto ga nije pomenula u biografiji, to zaista ne mogu da komentarišem, jer ne znam. Znam samo da je to bila velika ljubav – rekla je Sandra o vezi oca Nina i Vesne Zmijanac, a onda se osvrnula na dnevnike koje je folker pisao:

– U tatinim dnevnicima nema ništa! Odmah to moram da kažem! Nema ničega spektakularnog, što bi, kada bi se objavilo, izazvalo skandale. Moja mama je imala prilike svojevremeno da pročita delove. To je bilo ono: “Danas je bio 14. januar…” i opisivao je svakodnevicu. Meni je žao što nemam Ninove foto – albume, jer tu je bio sav njegov svet. On je sve slikao. Od njega mi je ostala samo jedna košulja, u kojoj je snimao spot sa Draganom Mirković “Divlja devojka”. To je jedina njegova fizička stvar koju imam – rekla je Sandra za “Republiku”. Ipak, u Vesninoj autobiografiji koja je izašla pre nekoliko godina, nigde ne stoji da je bilo ljubavne romanse između nje i Nina pisao je svojevremeno Kurir.

Afera Nina Rešića i Vesne Zmijanac

Zoran Jakšić

Podsećanja radi, pevač Nino Rešić preminuo je u 43. godini pre 16 godina. On je izgubio život od perforacije pankreasa, uzrokovane dugogodišnjem prekomernim konzumiranjem alkohola. Ninovo grobno mesto otkriva i istinu o njegovom imenu. Spekulisalo se o pravom imenu ovog kompozitora, a na grobnoj ploči piše Rešić Amir Nino.

Pročitajte Sandra Rešić otkrila istina o svom ocu Ninu

– On je sahranjen ovde, u Bosanskoj Dubici. Niko od porodice ne dolazi. Spomen ploču podigao je njegov daidža (ujak, na srpskom, prim. aut.), a ne deca i bivše žene. To i piše na spomen ploči Kasnije, pre oko dve godine, Ninov prijatelj Neša na spomenik je postavio i knjigu na kojoj je ispisana emotivna poruka. Takođe, najverniji fanovi postavili su zvezdu koja se jasno vidi – ispričala je tada sagovornica za Telegraf.

Nino se ženio tri puta, i u svakom braku dobio po jednu ćerku – Amelu, Sandru i Tamaru. Sandra je krenula stopama svog pokojnog oca i započela muzičku karijeru u takmičenju “Zvezde Granda”.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images