Svet

22 Septembra, 2021 15:00

POMIRILI se Rialda i Kenan? Matora ih RAZOTKRILA!

Pomirili se Rialda i Kenan, čulo se danas u Zadruzi! Jovana Tomić Matora sedela je sa zadrugarima u pušionici, gde se povela i priča o raskidu Rialde Karahasanović i Kenanu Tahiroviću. Fran Pujas je prokomentarisao kako su njih dvoje raskinuli, ali Matora je imala drugačiju informaciju.

Pomirili se Rialda i Kenan?

Čula sam da su se Rialda i Kenan pomirili. Pozdravljam je ovom prilikom: „Bićeš moja ili Božija“. Uz takvu devojku ide muškarac koji će da je podržava. Rialda nosi tu vezu. Ona je Bog i batina! – ispričala je Matora, a svi su ostali zatečni da li je Matora dobila tu informaciju pre ulaska u Zadrugu, ili je neko uspeo da joj dojavi šta se događa u spoljnom svetu.

Podsetimo, pevačica i bivša rijaliti učesnica govorila je ranije o krahu njene ljubavi sa manekenom Kenanom Tahirovićem, te je otkrila i neke nove detalje raskida.

Dala sam milion posto sebe za sve. Stvarno sam želela da se svi naši planovi i ljubav realiziju, ali jednostavno su nam prioriteti bili drugačiji. Nismo krenuli istim putem, nismo se usaglasili uopšte oko nekih stvari koje su meni bile bitne i obrnuto – ispričala je Rialda, piše Kurir.rs.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/ GAJA