Nova devojka Zvezdana Slavnića
Svet

March 16, 2023 20:57

By

Ni Ana, ni Anđela, Zvezdana kad izađe iz Zadruge čeka ova žena: Otkrila sve detalje

Planovi Zvezdana Slavnića isključuju i Anu i Anđelu

Ako je suditi po tvrdnjama Ane Ćurčić, bivše supruge Zvezdana Slavnića, sin slavnog Moke ceo život živi na račun žena, što onih zvaničnih, što onih sa kojima je bio u kombinaciji.

I dok svi misle da će on na kraju završiti sa Anđelom, koja je zbog svog bogatstva idealna prilika za njega, planovi Zvezdana Slavnića su nešto drugačiji. Naime, Jovana Tomić Matora kaže da će Slavnić kad izađe iz Zadruge moći da živi kod nje.

Pročitajte: Ovo će joj najteže pasti – Roditelji Anđele Đuričić odlučili šta će s ćerkom posle Zadruge 

Jovana Tomić Matora

– Dogovorili smo se. Mislim, ne znam kakve planove ima sa Anđelom. Ja sam rekla da može da bude kod mene dokle god se ne snađe. Na mene može da se osloni. Pričamo, maštamo šta ćemo da kupimo, stigli smo do blendera, treba nam mikrotalasna, planiram da kupim kucu ili da usvojim neku – otkrila je Matora, a na Darkovo pitanje ko će da čuva psa, Anđela je dobacila:

– Ja, ja ću da čuvam. Mnogo volim kučiće.

Voditelj se našalio na njen račun.

Pročitajte: Oplakuje ga – Aleksandra se gorko kaje što je povredila Dragojevića, sada je rekla nešto zbog čega je nacija u neverici 

Ata images

– E moja Anđela, tebi da uvale kuče, a ovaj kad počne sa igricama, Matora ga vuče, splav jedan, drugi treći, dvanaesti, a ti šetaj kuče – rekao je on, a Đuričićeva je poručila da će ona šetati psa pored tih splavova, piše Paparazzo.

Ostaje da vidimo da li su planovi Jovane Tomić ujedno i planovi Zvezdana Slavnića.

 

IZVOR: PAPARAZZO

FOTO: ATA IMAGES