Dečko Jovane Tomić Matore svet portal svet
Svet

August 11, 2022 14:42

By

Dva puta ćete pogledati ovu fotografiju: Matora je nekad bila top riba, a onda je odlučila da postane muško (foto)

Jovana Tomić Matora potpuno je drugačije izgledala dok nije počela da se oblači kao muško

Za lik i delo Jovane Tomić Matore, učesnice “Zadruge”, od početka najpopularnijeg rijalitija na ovim prostorima vezuju se mnoge kontroverze. Ona je uspela da skrene pažnju miliona gledalaca zbog svog karakterističnog stava i načina odevanja, za koji mnogi komentarišu da je svojstven muškarcima, a šuškalo se i da je naklonjena istom polu.

Pročitajte: Sanja Stanković bacila oko na poznatu pevačicu, Matora će izgoreti kad bude saznala 

Bojan Vuković

To je potvrđeno i u rijalitiju “Zadruga” gde se zaljubila u manekenku Sanju Stanković, o čemu je pred kamerama Televizije Pink u više navrata otvoreno govorila, a na mrežama je osvanula stara Jovanina fotografija koja ukazuje na to da je nekada izgledala potpuno drugačije, što je privuklo ogromnu pažnju korisnika društvenih mreža.
Jovana Tomić Matora

Pročitajte: MC Aleks krije vezu sa udatom glumicom – Matora će napraviti pakao kad sazna

Na pomenutoj fotografiji od pre nekoliko godina Matoru bi, u prvi mah, retko ko prepoznao, budući da je za noćni izlazak odabrala elegantnu košulju sa dubokim dekolteom, prigodan nakit, ali i jaku šminku i isfeniranu kosu, bez koje većina devojaka ne bi mogla da zamisli odlazak u noćni klub.

Jovana Tomić Matora

– Uživajte u fotki devojke koja u bilo kom trenutku može izgledati kako hoće, a jedino bitno je to što je čovek bila uvek i biće – piše u opisu fotografije, koju su objavili Jovanini fanovi, a u kakvom izdanju vam se Matora više dopada, prosudite sami.

 

IZVOR: ESPRESO

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, INSTAGRAM