Star

21 септембра, 2021 15:58

Matora HTELA da POLOMI Sanju Stanković! Ovo je razlog!

Sanja Stanković po dolasku iz Pariza otkrila je da je tik pre ulaska u „Zadrugu 5“ Jovana Tomić Matora htela da je polomi, pretila joj i ucenjivala je, a sve zbog telefonskog računa koji se vodi na njeno ime, a koristiga Sanja.

Matora HTELA da POLOMI Sanju Stanković!

Čitavoj situaciji posredovao je Stankovićkin prijatelj koji je pokušavao da smiri strasti bivših partnerki koje umalo nisu prerasle u fizički obračun. Matora je uporno tražila Sanji listing na šta Sanja nije obraćala pažnju, što je Matoru dodatno iznerviralo, pa je u jednom trenutku zapenila i obrušila se po bivšoj pretnjama i ucenama.

Sanja Stanković prepričava njihovo poslednje viđenje pred Matorin ulazak u „Zadrugu 5“, piše kurir.rs.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja Stankovic (@mrs_s.happy)

Naš poslednji kontakt je bio preko mog druga, moj telefon se vodi na njeno ime, tu je ispao karambol, ona me ucenjivala, pretila da će izvući listing, rekla da će da me polomi: „Sve sam u stanju da uradim, boli me ku*ac“. Rekla sam joj slobodno, ja ništa ne krijem, na kraju se sve završilo dobro, ušla je u rijaliti i rekle smo neka ostane tako kako je. Sada je sve suvišno što bi rekla o njoj i njenom ponovnom ulasku u „Zadrugu“, čujem da je priznala da pravi mnoge frke da privuče pažnju osobe do koje joj je stalo, nekad sam to bila ja, sad, iskreno, ne znam ko je i ne zanima me. – rekla je Sanja za telegraf.rs,

Najnovije na portalu Marie Claire

FOTO: GAJA