Sanja Stanković tužila Miljanu Kulić 
ŠOK!

July 17, 2022 17:00

By

Bivše Zadrugarke u žestokom okršaju: Sanja Stanković ojadila Miljanu, Kulićevoj sve oduzeto?

Sanja Stanković tužila Miljanu Kulić 

Sudski izvršitelji ispraznili su kuću porodice Kulić u Nišu zbog sudske presude a evo šta se zapravo dogodilo…

 

Sanja Stanković tužila Miljanu Kulić – Jedva čekam da novac legne na moj račun

Sanja Stanković tužila je Miljanu Kulić zbog izjave u jednoj emisiji da provereno zna da se novopečena voditeljka bavi prostitucijom, i da joj čak zna makroa, pa je cela priča dobila sudski epilog.

Marko voli Viktoriju

Rajko Ristić

– Posle filanal prve ili druge sezone “Zadruge” Miljana je u emisiji ispričala u emisiji “Narod pita” da zna da se ja bavim prostitucijom, kao ima dokaze, pa sam je tužila. Zapravo, omogućila da pokaže svoje dokaze. Bilo je nekoliko saslušanja, ročišta, ona se nije pojavila, pa je presuđeno da mora da plati za klevetu. Pošto ni to nije uradila, onda su joj zaplenili stvari, i u toku su licitacije za prodaju istih. Svakako meni ništa njeno ne treba, i novac kad bude legao na moj račun biće prosleđen u humanitarne svrhe, samo je poenta da ne možeš za svakog da pričaš šta ti se ćefne a da ne snosiš pravne posledice zbog toga – rekla nam je Sanja, a mi smo imali uvid u dokumentaciju.

Pročitajte: Sanja Stanković besna – Bačena mi je VLAŠKA MAGIJA saznaću kome SMETAM

Foto: Rajko Ristić

 

Kako saznajemo, Kulićima je, između ostalog oduzeto: baštenska garnitura, rashladna vitrina, dva bicikla, nekoliko televizora, ormara, mašina za pranje i sušenje veša, sudo mašina, ugaona garnitura, kuhinja i još mnogo toga.

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Risitć