Star

11 Septembra, 2021 15:00

Matora se naoštrila! Zna STRAŠNE TAJNE o Dalili i Aleksandri!

Matora je ponovo ušla u Zadrugu, a pošto ima neraščišćene račune sa Dalilom Dragojević, kao i sa Aleksandrom Subotić, rešila je da ih odmah satera u ćošak kako je ne bi napadale!

Matora se naoštrila!

Matora uopšte ne gotivi Dalilu, a njihov sukob datira još kada su bile u Parovima. Tada je Dalila savetovala jednu devojku da joj Matora ne treba, i od tada su u lošim odnosima. Matora je i nedavno čula da je Dalila nešto pričala vezano za nju i Sanju i baš je ozbiljno popljuvala. Matora je rekla da je neće dirati, sve dok ona ne krene na nju, a ako joj uputi jednu lošu reč onda će svašta da iznese! Ona zna mnogo toga o Dalili pre nego što se udala za Dejana i šta je sve radila. Tako da će to biti ozbiljan rat. Matora se baš naoštrila. A neće poštedeti ni Aleksandru Subotić, jer se ona druži sa Sanjom, bliske su, i Matora je uopšte ne miriše – kaže za Star Matorin drug, a pre samog ulaska u rijaliti i Matora se osvrnula na Dalilu i Aleksandru.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official)

Ne dirajte me, ne diram vas! Ako me dirate, ja vam j**em mater. Tako ću sada da postupam, a veruj mi da znam svašta o njima! I Dalila zna da nije bila cveće pre braka sa Dejanom, viđale smo se ona i ja, bolje da me ne dira i ne čačka, a Aleksandra tek! Ona ni sama ne zna koliko ja o njoj tajni znam – potvrdila je Matora pred sam ulazak u Zadrugu i dodala:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Tomic (@matora23)

Ulazim da zaradim pare, dosta sam se glupirala, ljubav, pa ne mogu da tvrdim ništa, ima baš lepih i s**sipilnih devojaka, ali ko zna, možda nađem i dečka, to bi bilo super za kraj Zadruge 5 – zaključila je ona.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: E-STOCK