Star

16 Novembra, 2021 22:00

ŠOK! MC Aleks krije vezu sa UDATOM glumicom! Matora će napraviti PAKAO kad sazna!

Jovana Tomić Matora po ko zna koji put doživela je razočaranje jer je MC Aleks ustala i javno rekla da ne želi da bude u emotivnom odnosu sa njom! Objasnila je da je privlače isključivo muškarci, međutim, kako Star saznaje, istina je drugačija, a Matora će poludeti kada bude čula o čemu se radi.

MC Aleks krije vezu sa devojkom!

Aleks je od početka znala u šta se upušta i šta radi, i te kako je bila svesna da mora da ima neku priču koja će da je zadrži u rijalitiju. Ona i sad igra igru, a ove priče kako je shvatila da ipak nije bi**ksualka može da okači mački o rep. Prava istina je da je imala aferu sa jednom devojkom, i to poznatom glumicom. Naravno da to krije, ali njih dve su bile u šemi skoro tri meseca, ta glumica ima muža, zbog čega su se viđale tajno. Matora o tome ne zna ništa, ali će verovatno čuti i sigurno joj neće biti svejedno. Znala sam u startu da Aleks sa Jovanom samo igra igru, jer Matora nije tip koji bi se njoj dopao. Ova glumica je vrlo lepa i ženstvena, ma nikada ne biste rekli da je bi**ksualka – objašnjava za Star drugarica MC Aleks i dodaje:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Сандра💁🏼‍♀️ (@mcalex_ofc)

Njena porodica ne zna za to da ona voli i žene, zato su i bili šokirani zbog odnosa sa Matorom, ne bi oni to mogli da prihvate. Imam utisak da je Aleks htela da postigne isto što i Sanja, ali za razliku od nje, Sanja ima ozbiljna muda. Ona se upustila u celu tu priču, imala je cilj, ostvarila ga je, Aleks nije taj kalibar. Misli da je opasnica, ali nije, pa teško se ona bori tamo u rijalitiju. Svaki put je nedorečena, zato je i neshvaćena. Nadam se da Matora neće da joj pravi scene, ali ako ostane još unutra, biće tu svega, pogotovo ako se sazna za tu vezu sa glumicom – završava izvor.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ