Star

5 Maja, 2021 20:00

STAR intervju! Anđelo Ranković: „Jovana je prava LISICA, nisam hteo da se SMUVAM sa njom”

Samo dva meseca pred finale Anđelo Ranković napustio je ‘Zadrugu’. U intervjuu za Star otkriva ko ga je razočarao, ko je najaljkaviji od ukućana, kao i šta se stvarno desilo između njega i Jovane.

Jesi li očekivao da ćeš ispasti dva meseca pred kraj?

-Nadao sam se da ću ispasti što pre, ali nisam očekivao da će to biti dva meseca pred kraj. Svakako sam se veoma obradovao, srećan sam, više nisam imao ni snage, ni energije, mislim da je ovo najnapornija sezona do sada, tako da se moj izlazak desio u pravom trenutku. Nisam neko ko bi pravio lažne priče samo da bih opstao što duže u rijalitiju.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Ljubisavljević (@ljubisavljeviceva)

Dosta se priča o tvom odnosu sa misicom, šta je prava istina?

Misica i ja smo se družili na samom startu, pa je to dovelo do povezivanja, ali nas dvoje zapravo nismo provodili toliko vremena zajedno da bi uopšte moglo da dođe do nekog muvanja i slično, niti sam ja to želeo, niti sam primetio to sa njene strane.

Da li si mogao kao Karić da joj rasturiš vezu sa Lukom?

Ne smatram da je Karić uništio njenu vezu, ona je sama rekla da nije on razlog, mislim da je želela da oslobodi pritiska i obaveze i sebe i tog dečka jer nije znala šta se dešava spolja, a priče unutar Bele kuće joj nisu prijale uopšte.

Prozvali su je lisicom, slažeš li se sa tim?

Ono što karakteriše lisice jesu mudrost i lukavost, a to jeste deo njenog karaktera u pozitivnom smislu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Rialda (@queenrialda)

Ko te je razočarao?

-Mnogo njih me je razočaralo u nekim situacijama, ali izdvojio bih Rialdu i Sandru. Rialdu poznajem još pre rijalitija, imamo zajedničku prijateljicu i od samog početka smo se držali zajedno. Sandru nikada nisam uvredio, niti sam joj rekao ružnu reč ili uradio bilo šta loše, a ona se naprasno odrekla našeg drugarstva iz samo njoj znanih razloga.

Kažu da je bila zaljubljena u tebe…

-Nije, ja nisam osetio da je zaljubljena. Kao što sam rekao, bili smo dobri drugari dok ona nije odlučila da se povuče bez objašnjenja.

Da li napolju može da opstane veza Rialde i Kenana?

-Verujem da će uspeti, njihova veza je najskladnija, sa najviše poštovanja i razumevanja, to su preduslovi za stvaranje i opstanak dugačkih i ozbiljnih veza. To što je ona dominantnija, a Kenan povučen, može da bude plus za njihovu vezu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Tomic (@matora23)

Kako komentarišeš pomirenje Sanje i Matore?

-Drago mi je zbog Matore ukoliko je ona srećna i to želi, ja mogu samo da je podržim. Moje mišljenje je da ta veza nema nikakvu budućnost zbog svih stvari koje su se izdešavale između njih dve, ali mislim da će njihovo prijateljstvo opstati ako budu pametne i shvate da ne treba da prelaze granicu.

Šta se desilo sa Sanjom i tobom?

-Doneo sam ishitrenu i nepromišljenu odluku. Shvatio sam posle da ja Sanju uopšte ne poznajem, nisam znao da ima neke crte u svom karakteru koje mi se nikako ne dopadaju, a koje je i pokazala. Drago mi je da sam nakon svega ipak uspeo da rešim odnos sa Matorom jer je baš gotivim.

A šta misliš o vezi Tare i Ša?

-Mislim da im je ljubav jaka, ali prenaporna i da ukoliko žele da uspeju, moraju da nađu razumevanja jedno za drugo. Ne bih davao prognoze, nisam sa njima mnogo ni pričao na tu temu. Jasna slika će se desiti kada izađu napolje, tada će shvatiti da li su jedno za drugo ili ne.

Poznaješ njegovu ženu Ivanu, da li si se čuo sa njom?

-Ivanu sam upoznao jednom prilikom i to je to, ne poznajemo se. Nismo se čuli, ne vidim iskreno ni potrebu da se čujemo.

Hoćeš li ostati u konataktu sa Natašom Radan?

-Postupak pokazivanja poruka je jako ružan, nekulturan i bezobrazan, to mi je zasmetalo kada sam čuo. Nije ona loša devojka, nema lošu dušu, ali bilo je šta je bilo, razočarala me je, a i sad čujem da iznosi nešto što nije istina, da sam ja kao komentarisao neke teme sa njom. Ne znam što joj to treba, ja znam da jeste bila zaljubljena u mene, ali sam joj na vreme stavio do znanja šta može da očekuje. Ne verujem da ćemo biti u kontaktu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Janjus i Maja ❤️ (@maja_janjus_official)

Da li smatraš da je Janjuš zaljubljen u Maju posle svega?

-Smatram da je Janjuš ludo zaljubljen u Maju i ona je u njega, definitivno je da se vole, jer da nije tako, ne bi bili toliko dugo zajedno i ne bi trpeli takvu vrstu ljubavi. Sigurno da niko ne zamišlja ljubav i vezu kakvu oni imaju, svaki dan je svađa, a onda uveče gledali ste šta se dešava i tako u krug. Ne znam šta bih mogao da kažem o njima, ako je njima tako dobro, podržavam.

Da li je ipak trebalo da ostane sa Aleksandrom?

-Draži su mi on i Maja jer smatram da se ludački vole. Sa druge strane, sa Aleks bi mu veza bila mnogo mirnja. To je neka moja procena, koja ne mora da znači ništa.

Kristijan je bacio udicu na Kristinu, dal će je smuvati?

-Nisam provodio uopšte vreme u pabu i ne mogu ništa da kažem jer stvarno ne znam šta se dešava među njima. Od kada sam izašao, od obaveza nisam stigao da pogledam ništa vezano za rijaliti. Ono što ja znam, što sam čuo dok sam bio tamo, jeste da Kristijan mnogo voli svoju ženu, ne verujem da bi rizikovao brak.

Ko je najaljkaviji od zadrugara?

-Svi po malo, mnogo je ljudi, ali mogu reći da su devojke daleko aljkavije od nas muškaraca. Kada ih vidite, namontirane, sređene, a iza kreveta, oko kreveta, blagi užas. Ne bih nikoga da imenujem, ali su žene aljkavije.

Kako si reagovao kad se Miljana ošišala do glave?

-Miljanu volim i mnogo mi je draga, veliki je šoumen, pa joj se i to prašta jer mislim da je na neki način želela i da promeni nešto. Naišao joj je loš period, pa je mislila da će time nešto promeniti i nadam se da će joj biti bolje. Brine za svoje kod kuće. Nije ona uopšte loš čovek.

Jel istina da se sada muvaš sa Kijom?

-Otkud sad to? Kija i ja smo ostali u dobrim odnosima posle Zadruge, ali nismo ni u kakvom kontaktu. Nikada se nismo ni muvali, ne znam odakle ta informacija. I sa njenom mamom Nadicom sam imao korektan odnos, poštujem je vrlo.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic)

Džehva ti je zamerila što pominješ Teodoru. Da li ti je bilo neprijatno kada dođe u Zadrugu?

-Nije mi bilo neprijatno sve do situacije kada smo imali tu malu raspravu, od tada, više nisam ni obraćao pažnju. Ja Gocu poštujem, i tu je početak i kraj. Nisam se čuo sa njom po izlasku jer ne vidim potrebu za tim.

A šta se dešava sa Teodorom, bila je baš ljuta na tebe?

-Sa Teodorom nisam u kontaktu duži vremenski period, još pre ovog mog učešća, tako da se nismo čuli, nema ni potrebe za tim. Odavno je svako krenuo svojim putem. Ništa loše o njoj nisam rekao, normalno je da sam je nekad i pomenuo, jer smo bili u ozbiljnoj vezi.

Bojiš li se reakcije njenog dečka kada se sretnete?

-Nemam čega, a ni koga da se bojim. Njima želim svu sreću, ta tema je za mene završena. Kao što sam rekao, svako je krenuo svojim putem.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ