Scandal

1 Maja, 2021 14:00

Rialdin PAKLENI plan! ŠUTNUĆE Kenana čima IZAĐE iz rijalitija!

Kako se šuška među Rialdinim prijateljima, ona nema nameru da ostane sa Kenanom kada izađu iz rijalitija! Prema njihovim tvrdnjama, oni će ostati u vezi još mesec ili dva i da će onda ta veza pući jer, navodno kako oni kažu, Kenan ni po čemu nije njen tip muškarca, ali joj je dobro došao kao frajer s kojim može da izgura rijaliti.

Šutnuće Kenana

On je sav nekako mlitav i njanjav, ne ustaje da joj stane u zaštitu ni verbalno, a ne daj Bože da treba da skoči da se pobije – započinje za SCANDAL! izvor iz Bosne, inače Rialdin prijatelj i dodaje:

Njoj je muka od takvih tipova, želi jakog i stabilnog muškarca koji može da je prati u svemu. Želi karijeru, sposobna je i ima mnogo planova, pa joj ne treba niko na grbači. Čuo sam je da se nekom poverila u rijalitiju da će možda i da ostane s Kenanom kada prođe Zadruga, ali nema nameru da živi sa njim. Znajući je, neće to potrajati, ona je jaka, lepa, zgodna, još kad snimi hit kada izađe, samo će joj Kenan faliti da kuka kako je ona uspešnija, pa nije luda to da trpi. Tamo joj je OK s njim, možda je i smišljeno i detaljno isplanirala da ga se drži dok su unutra, a posle će dalje po svome jer ništa ne prepušta slučaju i drži sve konce u rukama – zaključio je izvor SCANDALA!

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL