Scandal

11 септембра, 2021 20:00

SCANDAL! intervju! Rialda: Maja nikad nije VOLELA Janjuša! Samo joj je služio za RIJALITI PRIČU!!

Samo za SCANDAL! Rialda sumira utiske iz Zadruge i otkriva kakvi su joj dalji planovi u karijeri i privatnom životu.

Rialda bez dlake na jeziku!

– Prezadovoljna sam. Sve što sam zacrtala i što sam želela da ispunim, ispunila sam. Svakako da je bilo i ovakvih i onakvih dana, ali kada sve sagledam iz ove perspektive, zadovoljna sam.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Rialda (@queenrialda)

Da li ti je karijera napredovala nakon rijalitija i publiciteta koji si dobila u Zadruzi?

– Pa jeste. S obzirom da sam bila skoro godinu dana u izolaciji i nisam znala kako stvari stoje i imala sam milion nekih pitanja… A sad mogu da kažem da se nisam ni nadala da će sve ovako da se preokrene i da će da krene u pravcu koji je i više nego pozitivan. U svakom slučaju sam zadovoljna, i to posebno sopstvenom prezentacijom, a onda publicitetom koji sam dobila tom prezentacijom. Ne bih volela da je to otišlo u nekom drugom pravcu.

Kako komentarišeš insinuacije da voliš žene?

– Ima tu raznih insinuacija koje se tiču mene i mog s**sualnog opredeljenja. I da imam decu, i kojekakve budalaštine, ali moja istorija dokazuje kako sam orijentisana. Možda se nešto na tu temu i promeni, pa ću ja na vreme obavestiti znatiželjne likove.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Rialda (@queenrialda)

Sa kim si u kontaktu od zadrugara?

– Sa svima s kim sam bila dobra, ostala sam u kontaktu. Ne viđamo se često zbog obaveza, ali se čujemo.

Da li te je neko razočarao s kim si u Beloj kući bila dobra?

– Jedino sam imala veću svađu s Milicom Kemez pred sam kraj, nas dvr smo to ispeglale i rešile. Bilo je i tenzije, i afekta… Razočarala me je naša prepirka, trebalo je obe da povedemo računa o tome kako smo se raspravljale, ali OK. Ljudi smo, grešimo… Sve je to život.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Janjus i Maja ❤️ (@maja_janjus_official)

Da li je Maja zaista onoliko volela Janjuša?

– Nakon njenog ponašanja posle rijalitija, Maja je očito želela da se neka priča vrti, odnosno ta priča sa Janjušem koja je pila vodu i u prethodnoj sezoni. Ako ti možeš da lupaš glavom i da se kuneš da nekog voliš, plačeš i vrištiš, a posle spavaš s njegovim drugom… Nema tu nikakve ljubavi!

Tara i Ša, šta kažeš za njih?

– Šta reći za njih! Sve što su pokazali unutra, pokazali su i napolju! Tara je klinka, njoj ne možemo da sudimo, ali on… Čovek od 40 i kusur ne zna gde bije. Ponaša se nekad gore od nje. Vidim da je tome došao kraj konačno i da se to nije slavno završilo. Nimalo obraza nisu sačuvali ni jedno, ni drugo…

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nadica Kamel (@nadicakamel)

Da li je Nadica zaslužila pobedu?

– Nisam ja ni sudija, niti sam kompetentna osoba koja bi to mogla da komentariše. Ona se borila sa svima nama rame uz rame, držala je gas do kraja i ja joj čestitam. Ali da narod to nešto nije prepoznao kod nje, svakako ne bi bila pobednica.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Fran Pujas (@nfra666)

Kakav je Fran? Jel folirant ili ne?

– Super je on, jako je dobar dečko, dobar je čovek. Što se mene tiče, za deset meseci nije mi ništa loše uradio. Naravno, mi smo se svi tamo svađali, ali Fran ko Fran… Svi smo mi ponekad folirant. On je u nekim situacijama sam sebe ubeđivao da je možda to tako, pa se predomisli. Međutim, to je normalno za njegove godine. Drago mi je da se super plasirao i da se pronašao u tom novom odnosu u kom je. Inače, ne verujem da je on išta radio zlonamerno.

Kakvi su ti dalji planovi u karijeri?

– Već sam se bacila na realizaciju nekih planova. Danima kukam da odem negde na par dana da se odmorim, ali ne žalim se. Želim da iskoristim svih tih deset meseci uloženog truda i živaca u toj kući, da sve te neke plodove preuzmem u svoje ruke i da to iskoristim kako treba. Planovi su veliki i jedva čekam da ih podelim sa vama kada sve bude realizovano.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vladimir Tomović (@vladelije)

Da li ti je neko iz porodice zamerio za neku situaciju u rijalitiju?

– Najviše su mi zamerili odnos sa Vladimirom, to što sam bila prisna s njim. Ali mi unutra imamo drugačiju percepciju i gledamo sa jedne tačke gledišta koja je samo nama poznata. Moji su to videli na neki drugi način, čak su za rođendan pokušali da mi ukažu na greške. Nisu mi zamerili konkretno, ali su se začudili i nisu mogli da veruju kako sam mogla da budem s njim u društvu takvog čoveka. Ne tražim opravdanje, stojim iza svih svojih dela. Nisam bila u glavi najbolja na samom početku… Srećom, ubrzo sam uvidela neke stvari… Naravno, ostala sam OK sa Vukom i Sandrom. Bože moj, to mi je bio prvi rijaliti, morala sam i da pogrešim.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Kemez (@milicakemezofficial)

Šta misliš o Milici Kemez?

– Jako mi je bilo krivo što smo imale raspravu, s Milicom sam bila najbliža od početka. Krivo mi je bilo što smo neke stvari rešile onako kako smo rešile. Nije to tako trebalo da rešavamo, ali kada sam odlazila sa ostrva, rekla sam da bih pored Kenana volela da bude ona pobednica jer je zaslužila i pobeda bi joj pomogla da reši neke stvari. Milica je dobar čovek, ali svi mi grešimo, i ona, i ja. Sve ono što smo rekle jedna drugoj stavila sam na stranu jer smo imale posle lep razgovor. I sama kažem neke stvari na koje nisam ponosna, pa imam to u vidu i za druge. Nekako eto, kad izvagam sve, svađu sam stavila na stranu, tako da imam dobro mišljenje o njoj.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: GAJA / IVAN VUČIĆEVIĆ