aleksandra subotić
Scandal

30 Oktobra, 2021 20:00

SCANDAL! intervju! Aleksandra Subotić: „Janjuš je BEDNIK, sve radi zbog PARA!”

Samo za SCANDAL! Aleksandra Subotić sumira utiske iz Zadruge i otkriva svoje nove planove.

Aleksandra Subotić brutalno iskrena!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss)

Kako se osećaš sada? Šta se desilo da prelomiš da izađeš tako brzo?

– Iskreno, lagala bih kada bih rekla da se ne osećam dobro. Imam taj problem fizičke prirode, ali to nije ništa strašno. Međutim, tamo u rijalitiju nemam adekvatne uslove da ispoštujem terapiju koju imam. Inače, osećam se odlično jer sam sa porodicom i imam sve neophodne uslove za život. A morala sam da izađem zbog zdravlja, tu nema dileme kada je zdravlje u pitanju i produkcija mi je izašla u susret, takav dogovor smo napravili. Što se povratka tiče, kada sve prođe, to je jedina opcija.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss)

Da li ti je neprijatno zbog nekih situacija? Šta ti je rekao Peca, a šta mama?

Peca mi je rekao da je ponosan na mene i da je prezadovoljan. Iskreno, naša veza je posle rijalitija procvetala, nikad nije bio bolji prema meni. Toliko je ponosan jer nije očekivao da ću biti suzdržana tamo i da ću se ponašati kao prava dama. On je malo stariji, pa je strepeo da ću se možda družiti sa nekim muškarcima, pa mu prija što to ipak nisam radila. Jednostavno, ja sam možda bila i previše stroga i nisam sebi dozvolila nijednu situaciju koju bi on mogao da mi zameri. Možda sam se i plašila nekih njegovih reakcija, ali i on i mama mi zameraju što se nisam malo više svađala. Za njih je to rijaliti i vole kad se raspravljam i svima odbrusim onako kako treba.

Kako ti se čine novi zadrugari?

– Čast izuzecima, ima par OK ljudi, a ostali su… Čini mi se da su ih sve pokupili iz nekog, ne znam… Kazneno-popravnog doma. Devojke, muškarci, strašno! Generalno je rijaliti postao malo prost jer se sve svelo na to ko će s kim da spava i šta će da jedu, ništa više od toga. Ali opet moram da naglasim da ima i jako dobrih takmičara koji su me pozitivno iznenadili.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marko Janjušević JANJUŠ (@mali_janjus)

Šta misliš o Janjušu? Da li je iskren?

– Kod njega je sve čista taktika i koristoljublje, sto posto. Ko bi mogao da ostavi devojku prvi dan kad izađe iz rijalitija ako je toliko voleo i kakva je to ljubav u kojoj ti svesno povređuješ nekoga za koga kažeš da ga voliš. To je samo korist za finansije i reklamu. Nije ni svestan koliko je sve to radio na pogrešan način. On je samo sprdnja za široke narodne mase.

Veza Maje i Janjuša – ljubav, patologila ili taktika?

– O njemu sam sve rekla u prethodnom odgovoru, a što se tiče Maje, on je bio jako loš po nju jer je predstavio u potpuno negativnom svetlu, a ja znam koliko je ona pozitivna i dobra mlada devojka.

Sad se okomio i na Deniz, da li mu je i to taktika?

– On je folirant koji se sprda sa emocijama mladih devojaka. Uopšte mi nije jasno šta pokušava da pokaže u ovom rijalitiju. Sve što pokazuje je negativno – kockar, propalitet, loš lik, antiporodičan… On je za mene dno-dna! Dosta sam mu zamerila i ponašanje prema meni, da me nije potkačio, ja se ne bih uopšte mešala i ne bih ga ni komentarisala. Na Deniz se okomio jer je video da su njihovi klipovi smešni, pa igra na tu kartu, ali tu neće biti ništa jer je čovek bankrot. Nema para, pa ne ispunjava njene standarde, doduše ne mislim ni da je ona nešto skupa, ali on ne ispunjava ni taj minimum.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Miljana Kulic (@miljana_kulic_official)

Da li je Miljana svojim ponašanjem doprinela da joj se roditelji razbole?

– To je jako ružno reći iako to mnogi kažu, ali sigurnio da je to njeno ponašanje imalo uticaja da se oni brinu i loše osećaju. Marija je žena patrijarhalnijih shvatanja, ona je prava porodična žena, a Siki je stariji čovek. Od njega nisam nikad ništa negativno doživela. Ali zaista ne bih nikada krivila Miljanu za njihovo zdravstveno stanje, bilo bi grozno da to kažem.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official)

Šta se dešava sa Dalilom, da li se zaista zaljubila u Cara?

– Ma gde se zaljubila, nikako! Samo joj prija njegovo laskanje, zato se oseća mnogo bolje, oseća se malo onako atraktivno, privlačno. A da se zaljubila, nije, nema šanse…

Kakvo mišljenje imaš o Viktoriji?

– Ona je jako pozitivna osoba, vesela, mila i draga. A što se tiče njenog gledanja na muškarce, normalno je da to ne podržavam. Mislim da njoj muškarac uopšte ne treba, bolje da nađe posao koji voli i da uživa u svom detetu. Bolje da prvo prebrodi svoj problem, pa onda neka traži muškarca. Njoj sada muškarci nisu potrebni.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Miljana Kulic (@miljana_kulic_official)

Miljana i Zola? Ima li tu ljubavi?

– E to je jedna teška patologija. Mislim da je to više opsesija nego ljubav… Povređuju sve vreme jedno drugo, ali mislim da će ostati zajedno. Šta to njih spaja… Mada, postoje razne vrste ljubavi, a njihova je nekako čudnovata, to je ljubav na njihov način.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ