Otac Aleksandre Subotić
Svet

January 13, 2023 13:00

By

Dete je preživelo traumu: Sin Aleksandre Subotić u teškom stanju

Otac Aleksandre Subotić izneo je nepoznate detalje o svom unuku 

Nakon što je nekadašnji zadrugar Karađorđe Subotić ispričao detalje navodnog stanja svog unuka Jovana, sina uspešne jutjuberke Aleksandre Subotić i  velikog biznismena Petra Raspopovića Pece, nema sumnje da će izbiti novi porodični sukob između ćerke i oca.

Pročitajte: Aleksandra Subotić otkrila kako joj je starleta pomogla

ATA images

Otac Aleksandre Subotić otkrio je da je detetu veoma teško zbog porodičnog brodoloma kao i da je počeo navodno da muca…

– Dete je istraumirano zbog Pecine i Majine (prim.aut. Marinković, zadrugarka) veze. Ranije je lepo izgovarao reči, a onda je počeo da zamuckuje. Znao je da kaže “mama” i “tata“, a sada to ne čini. Povukao se u sebe, osećao je da nešto nije u redu. Dete je konstantno u strahu, čak i od mene – počeo je izlaganje Karađorđe piše Pulsonline a prenosi naš portal.

Pročitajte: Aleksandra Subotić rekla zbogom raskošnim oblinama, sad je neprepoznatljiva FOTO

Aleksandra Subotić se udala

Instagram

– Plače kad me vidi, neće kod mene, a ranije je hteo. Zvao me je telefonom i govorio: “Deda.” Jedan dan sam ga poveo da mu pokažem mačku, koju inače voli, a on se uplašio. To su te posledice. Zbog toga sam najviše ljut na Pecu, što nije mislio na dete, što je zapostavio dete.

Osim toga, Subotić se osvrnuo i na Majine tvrdnje da je Aleksandra oprostila Raspopoviću aferu zbog novca i intimnih odnosa.

– A šta, moja Aleksandra ne može da ima s… sa nekim drugim, pa mora sa njim?! To nije tačno, nego je Maja ozlojeđena. Ona je grabljivica koja je izgubila moralna načela. Pričala je da se Aleksandra bavila vradžbinama, a zapravo je ona to radila. Pa kako je drugačije pridobila Pecu? – zapitao se nekadašnji zadrugar.

Pročitajte: Peca je davna prošlost – Maja Marinković se ne odvaja od ovog zadrugara, varnice pršte (foto)

Aleksandra Subotić i Maja Marinković

Foto: Instagram

– Na izoperisane grudi i ostale delove tela i lica? Na sreću, Peca je na vreme video da je napravio budalu od sebe. Povredio je Aleksandru zarad malo zabave, a znam da mu je do moje ćerke stvarno stalo. Iz svega je izašla kao pobednik, a tako se i oseća. Dobila je borbu protiv Maje – dodao je Karađorđe.

– Žrtvovala se zarad deteta, a ne zbog novca, kako Maja kaže. Da joj je bila bitna materijalna strana, mogla je da promeni partnera, jer je imala mnogo ponuda! Ali vratila se Peci zbog Jovana! Međutim, neće ona njemu izdaju nikada oprostiti, neke stvari su neoprostive.

Aleksandra Subotić sestra je sa Vesnom Đogani

Foto: Rajko Ristić

Koliko su tačne tvrdnje oca Subotićeve javnost nije upućena, budući da svi znaju da je Aleksandra požrtvovana majka koja svojoj deci pruža samo najbolje a o svemu tome svedoče i zajedničke porodične slike sa Instagrama. koje svakodnevno objavljuje kako sa putovanja tako i sa porodičnih druženja.

AUTOR: SVET

IZVOR: Pulsonline

FOTO: Rajko Ristić